zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Koupit si žaluzie na internetu nebo objednat montážní firmu?

Trend on-line nakupování zasáhl již nějaký čas zpět i oblast prodeje zboží na míru. Před pár roky bylo nepředstavitelné, že by si někdo mohl na internetu objednat třeba žaluzie na míru, markýzu nebo venkovní žaluzie a jiné produkty určené ke stínění. Dnes je vše už jinak.

Připravili jsme pro vás srovnání výhod a nevýhod nákupu žaluzií na internetu. Zodpovíme vám nejčastěji kladené otázky.

Nákup žaluzií na internetu

Jaké jsou výhody nákupu žaluzií online?

+ cenově levnější

+ výběr produktů a barev z pohodlí domova

+ okamžitě znáte konečnou cenu

+ nezávislost na termínech vyměření a montáže

+ doprava zdarma

+ kupujete bez emocí a máte dost času na výběr

+ podáme vám pomocnou ruku, když bude potřeba

+ skvělý pocit, když dílo dokončíte

 

Koupit žaluzie online

 

A existují i nějaké nevýhody?

- pár minut strávených u videonávodů

- potřebujete pár kousků základního nářadí

 

Nejčastější otázky před koupí žaluzií

Zvládnu si stínění vyměřit a namontovat?
U každého produktu najdete podrobný návod na vyměření i na montáž. Doporučujeme také zhlédnutí videonávodů. Kdyby se vám i přesto nedařilo, můžete nám zavolat na infolinku, nebo poslat e-mail. Ještě nikdy se však nestalo, že by zákazník zaměření a montáž nezvládnul.

Jaké nářadí k vyměření a montáži potřebuji?
Na vyměření vám stačí jen svinovací metr, k montáži nejčastěji šroubovák nebo AKU vrtačka. Záleží však na typu stínění a způsobu montáže – podrobné požadavky vždy najdete v montážním návodu daného produktu. Každopádně se ničeho nebojte, všechno potřebné nejspíš máte doma.

Proč je to on-line levnější?
Neplatíte za výjezdy techniků, jejich čas, benzín a další s tím spojené náklady. Vyberete si, objednáte a platíte jen za produkt.

Za jak dlouho výrobky přijdou?
Doba dodání je uvedena u každého produktu a pravidelně ji aktualizujeme podle kapacit výrobce. Zpravidla je to však dříve. Záleží na druhu výrobku. Když toho mají ve výrobně zrovna méně, můžete horizontální žaluzie dostat třeba i do 4 pracovních dnů. Většina montážních firem dodává do 3 týdnů od vyměření, na které se stejně čeká.

Pokud si na vyměření a montáž sami netroufáte, jsme schopni vám zajistit i stínění na klíč - tedy včetně vyměření a montáže. Přečtěte si více v článku o montáži a neváhejte nás kontaktovat.

jak vyměřit žaluzie?

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.

Jak si správně vybrat stínící techniku?

Setkal se s tím asi každý. Otravné sluneční paprsky, nepříjemné světlo z ulice, zvědavé pohledy kolemjdoucích. Všechny tyto problémy mohou nastat, pokud svoje okna neochráníte vhodným zastíněním.

Moderní plastové květináče rozzáří okenní parapet i celý interiér

Jaro je za dveřmi a s ním i roste touha dostat do našich příbytků více zeleně a květů. Až toto rozkvetlé a nádherné období dorazí do Česka na plno, budeme se chtít obklopit květinami o to více. Ještě si však musíme nějaký ten pátek počkat, nicméně začít můžete zvelebováním interiéru. Aby rostliny co nejvíce vynikly a plnili i dekorativní funkci vyberte jim parádní a moderní květináče.

Zúčastnili jsme se dobročinné akce s Nadačním fondem Modrý hroch

Slyšeli jste už o Modrém hrochovi? Že ještě ne? Tak my vám ho s radostí představíme. Čím více se dostane do povědomí, tím více lidem bude moci pomáhat.