zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Rozmazlujte své zaměstnance a oživte jim kancelář.


Působíte již delší dobu na své stejné adrese a už si ani nevzpomínáte, kdy naposled jste aspoň něco změnili v interiéru pracoviště? Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.

Dáváte přednost tomu, udělat si co nejvíce po svém? Zkuste si stínící techniku objednat on-line v klidu své kanceláře bez tlaku obchodního zástupce. Produkty si sami pomocí návodů zaměříte a namontujete. Tím ušetříte firemní náklady za montážníka.



Hledáte více funkční stínění. Tak, aby si zaměstnanec zvolil tmu pro svou prezentaci nebo měl dostatek světla – Vertikální žaluzie vše splňují. Jejich barevná škála navnadí atmosféru v kanceláři a jedinečný materiál splní snadnou údržbu či zatemní místnost pro prezentaci.









Požadujete rozdělit nebo více zvýraznit místnosti, ale sádrokartonové příčky se Vám příčí? Zkuste vybrat z dnes již známých japonských stěn, které mají různé drážky a látky mají designové a moderní vzory.













Máte kanceláře v krásných starších budovách a váháte, zda moderní produkty jsou to pravé pro starší typ oken? Neváhejte a změřte si horizontální žaluzie Systém 25.


Můžete je barevně sladit i do decoralu nebo nechat v základních tónech. Ve slunečních jarních a letních dnech oceníte možnost volby celostínícího provedení. Pak už jen zbývá zvolit typ dle požadované montáže a to meziskelní, či interiérová.



Zařiďte si kancelář, pracovnu nebo firmu dle svého vkusu a vštípněte do ní své nápady a podílejte se co nejvíce na její realizaci!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.

Jakou střechu na pergolu se vyplatí zvolit?

V tomto článku se nebudeme zabývat výběrem typu, ale zaměříme se rovnou na hliníkové pergoly. U těch je více možností, jakou zvolit střechu, proto se pojďme podívat právě na to.

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné.