zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Rozmazlujte své zaměstnance a oživte jim kancelář.


Působíte již delší dobu na své stejné adrese a už si ani nevzpomínáte, kdy naposled jste aspoň něco změnili v interiéru pracoviště? Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.

Dáváte přednost tomu, udělat si co nejvíce po svém? Zkuste si stínící techniku objednat on-line v klidu své kanceláře bez tlaku obchodního zástupce. Produkty si sami pomocí návodů zaměříte a namontujete. Tím ušetříte firemní náklady za montážníka.



Hledáte více funkční stínění. Tak, aby si zaměstnanec zvolil tmu pro svou prezentaci nebo měl dostatek světla – Vertikální žaluzie vše splňují. Jejich barevná škála navnadí atmosféru v kanceláři a jedinečný materiál splní snadnou údržbu či zatemní místnost pro prezentaci.









Požadujete rozdělit nebo více zvýraznit místnosti, ale sádrokartonové příčky se Vám příčí? Zkuste vybrat z dnes již známých japonských stěn, které mají různé drážky a látky mají designové a moderní vzory.













Máte kanceláře v krásných starších budovách a váháte, zda moderní produkty jsou to pravé pro starší typ oken? Neváhejte a změřte si horizontální žaluzie Systém 25.


Můžete je barevně sladit i do decoralu nebo nechat v základních tónech. Ve slunečních jarních a letních dnech oceníte možnost volby celostínícího provedení. Pak už jen zbývá zvolit typ dle požadované montáže a to meziskelní, či interiérová.



Zařiďte si kancelář, pracovnu nebo firmu dle svého vkusu a vštípněte do ní své nápady a podílejte se co nejvíce na její realizaci!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Rolety a žaluzie střešním oknům svědčí

Rolety a žaluzie vnášejí do našich domovů osobitý charakter a to platí i pro podkrovní prostory. Předtím než vyrazíte na nákup, položte si otázku: Jaké řešení hledám?

Jak se čistí lamely vertikálních žaluzií?

Častá otázka všech zákazníků, kteří si objednávají vertikální žaluzie: Jak mám čistit lamely vertikálních žaluzií?

Akce 4 + 1 na interiérové stínění a sítě proti hmyzu

Další výhodná akce je tu. Pořiďte si 5 kousků interiérového stínění a jeden z nich dostanete zdarma. Více k akci se dozvíte v článku.

Jak jsem vyčistila vertikální žaluzie od prachu a otisku prstů?

Zima je tu a k ní patří Vánoce. Než jsem začala s vánoční výzdobou domácnosti, pustila jsem se do úklidu. Nejen v práci, ale i doma mám vertikální žaluzie, ze kterých je třeba odstranit prach.