zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Rozmazlujte své zaměstnance a oživte jim kancelář.


Působíte již delší dobu na své stejné adrese a už si ani nevzpomínáte, kdy naposled jste aspoň něco změnili v interiéru pracoviště? Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.

Dáváte přednost tomu, udělat si co nejvíce po svém? Zkuste si stínící techniku objednat on-line v klidu své kanceláře bez tlaku obchodního zástupce. Produkty si sami pomocí návodů zaměříte a namontujete. Tím ušetříte firemní náklady za montážníka.



Hledáte více funkční stínění. Tak, aby si zaměstnanec zvolil tmu pro svou prezentaci nebo měl dostatek světla – Vertikální žaluzie vše splňují. Jejich barevná škála navnadí atmosféru v kanceláři a jedinečný materiál splní snadnou údržbu či zatemní místnost pro prezentaci.









Požadujete rozdělit nebo více zvýraznit místnosti, ale sádrokartonové příčky se Vám příčí? Zkuste vybrat z dnes již známých japonských stěn, které mají různé drážky a látky mají designové a moderní vzory.













Máte kanceláře v krásných starších budovách a váháte, zda moderní produkty jsou to pravé pro starší typ oken? Neváhejte a změřte si horizontální žaluzie Systém 25.


Můžete je barevně sladit i do decoralu nebo nechat v základních tónech. Ve slunečních jarních a letních dnech oceníte možnost volby celostínícího provedení. Pak už jen zbývá zvolit typ dle požadované montáže a to meziskelní, či interiérová.



Zařiďte si kancelář, pracovnu nebo firmu dle svého vkusu a vštípněte do ní své nápady a podílejte se co nejvíce na její realizaci!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?

7 důvodů proč pořídit robotickou sekačku

Využití robotických sekaček na trávu přináší řadu výhod, které činí péči o zahradu jednodušší a efektivnější. Od úspory času až po vynikající vzhled trávníku, tyto moderní pomocníky lze považovat za skvělou investici do kvality a pohody vaší zahrady.

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

Jak vybrat markýzu?

Když se těšíte na odpočinek na terase a místo toho vás trápí ostré, pálivé sluneční paprsky, určitě vás napadne stejná otázka, jako napadla mě. Kde vzít stín? Co takhle vyzkoušet markýzu? Ale jak ji vybrat, aby splnila mé požadavky? Aby poskytovala dostatek stínu, snadno se udržovala, ale také, aby látka při menším deštíku ihned neprosákla a já nemusela s dětmi utíkat do domku?