zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Rozmazlujte své zaměstnance a oživte jim kancelář.


Působíte již delší dobu na své stejné adrese a už si ani nevzpomínáte, kdy naposled jste aspoň něco změnili v interiéru pracoviště? Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.

Dáváte přednost tomu, udělat si co nejvíce po svém? Zkuste si stínící techniku objednat on-line v klidu své kanceláře bez tlaku obchodního zástupce. Produkty si sami pomocí návodů zaměříte a namontujete. Tím ušetříte firemní náklady za montážníka.



Hledáte více funkční stínění. Tak, aby si zaměstnanec zvolil tmu pro svou prezentaci nebo měl dostatek světla – Vertikální žaluzie vše splňují. Jejich barevná škála navnadí atmosféru v kanceláři a jedinečný materiál splní snadnou údržbu či zatemní místnost pro prezentaci.









Požadujete rozdělit nebo více zvýraznit místnosti, ale sádrokartonové příčky se Vám příčí? Zkuste vybrat z dnes již známých japonských stěn, které mají různé drážky a látky mají designové a moderní vzory.













Máte kanceláře v krásných starších budovách a váháte, zda moderní produkty jsou to pravé pro starší typ oken? Neváhejte a změřte si horizontální žaluzie Systém 25.


Můžete je barevně sladit i do decoralu nebo nechat v základních tónech. Ve slunečních jarních a letních dnech oceníte možnost volby celostínícího provedení. Pak už jen zbývá zvolit typ dle požadované montáže a to meziskelní, či interiérová.



Zařiďte si kancelář, pracovnu nebo firmu dle svého vkusu a vštípněte do ní své nápady a podílejte se co nejvíce na její realizaci!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak vybrat stínicí techniku? 2. díl

Zda se rozhodneme pro interiérovou nebo exteriérovou stínicí techniku, to se odvíjí od našich potřeb a požadavků, které na stínění klademe. Interiérová stínicí technika je elegantním a především funkčním doplňkem interiéru.

Markýza aneb jak se chránit nejen na terase

Účel žaluzií je bezpochyby jasný, chrání interiér vašeho domova před dopadajícími slunečními paprsky, a tím nadměrnému přehřívání vnitřních prostor.

Kde všude se dají využít plastové plotové profily?

Věděli jste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použít pouze pro sestavení plotového pole? Co takhle nový zahradní stolek či lavičky? Vyzkoušejte levnou variantu, se kterou můžete získat trvanlivý zahradní nábytek v dekoru, který si sami zvolíte.

Čím zastínit střešní okna? Vyzkoušejte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domky jsou stavěny s velkým množstvím střešních oken v podkrovních místnostech a také tato okna si zaslouží svůj elegantní stínicí doplněk. Toužíte po moderním a dynamickém stínicím prvku do střešních oken a klasické látkové rolety či žaluzie se vám zdají okoukané? Vyzkoušejte žaluzie plissé.