zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Naším hlavním dodavatelem stínící techniky je česká firma Isotra, která se řadí mezi přední výrobce stínící techniky a je vnímána jako jeden z technologických lídrů nejen v České republice, ale i ve světě. Specializuje se na výrobu interiérových a exteriérových žaluziílátkových roletsolárních žaluziíplisséjaponských stěnvenkovních roletsítí proti hmyzumarkýz a screenových rolet. Technologickou vyspělost společnosti dokládá také vlastnictví dvou světových patentů pro technická řešení v oblasti stínící techniky a několik užitných vzorů. ISOTRA a.s. je držitelem certifikátů kvality ČSN EN ISO 9001-2009 a ČSN EN ISO 14001:2005.

STÍN KOVO, s.r.o. je česká firma s tradicí od roku 1991 a je naším dodavatelem dřevěných žaluzií. STÍN KOVO má vlastní výrobu a exportuje do evropských i mimoevropských zemí. Vysoká kvalita zpracování výrobků ji řadí mezi jedničky v oboru stínící techniky.

Firma Renol CZ, s.r.o. působí na trhu od roku 2002. Společnost se specializuje na kašírování (laminování) plastových profilů a je naším výhradním dodavatelem bezúdržbových plastových palubek pro obklady stěn a říms a PVC plotových profilů. Firma Renol získala značku Český výrobek.

Vysoká kvalita zpracování výrobků jsou hlavním jmenovatelem našich dodavatelů, a tak si můžete si být jisti, že s námi kupujete kvalitní české výrobky.


Petra Šenková




Jsou venkovní žaluzie dostatečně odolné proti povětrnostním vlivům?

Veškeré části venkovních žaluzií jsou vyrobeny z materiálů určených do venkovních podmínek. Jednotlivé komponenty jsou testovány na extrémní povětrnostní vlivy.

Jak využít postupný nákup přímo vám na míru?

Dovolili jsme si oslovit naší zákazníci, která na našem eShopu nakoupila opakovaně. A otázka byla na zážitek s postupným nákupem.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.

Jak zjistit výšku boxu venkovní žaluzie?

Venkovní žaluzie jsou stále žádanějším stínícím prvkem všech druhů budov.  Jejich obliba roste díky schopnosti vytvoření příjemné atmosféry v místnosti, šetří  energie  na vytápění a klimatizaci ,  snižuje   v místnosti hluk z venku, je zajímavým architektonickým doplňkem nejen administrativních budov, ale i  rodinných domků.