zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Naším hlavním dodavatelem stínící techniky je česká firma Isotra, která se řadí mezi přední výrobce stínící techniky a je vnímána jako jeden z technologických lídrů nejen v České republice, ale i ve světě. Specializuje se na výrobu interiérových a exteriérových žaluziílátkových roletsolárních žaluziíplisséjaponských stěnvenkovních roletsítí proti hmyzumarkýz a screenových rolet. Technologickou vyspělost společnosti dokládá také vlastnictví dvou světových patentů pro technická řešení v oblasti stínící techniky a několik užitných vzorů. ISOTRA a.s. je držitelem certifikátů kvality ČSN EN ISO 9001-2009 a ČSN EN ISO 14001:2005.

STÍN KOVO, s.r.o. je česká firma s tradicí od roku 1991 a je naším dodavatelem dřevěných žaluzií. STÍN KOVO má vlastní výrobu a exportuje do evropských i mimoevropských zemí. Vysoká kvalita zpracování výrobků ji řadí mezi jedničky v oboru stínící techniky.

Firma Renol CZ, s.r.o. působí na trhu od roku 2002. Společnost se specializuje na kašírování (laminování) plastových profilů a je naším výhradním dodavatelem bezúdržbových plastových palubek pro obklady stěn a říms a PVC plotových profilů. Firma Renol získala značku Český výrobek.

Vysoká kvalita zpracování výrobků jsou hlavním jmenovatelem našich dodavatelů, a tak si můžete si být jisti, že s námi kupujete kvalitní české výrobky.


Petra Šenková




Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.

Novinka v naší nabídce - sekční garážová vrata na míru

Podzim je tu, s ním přichází chladnější počasí a s ním pomalu zazimovávání rozestavěných domů, chat a chalup. Často je s tím spojená i potřeba uzavření do teď otevřených garáží a vjezdů a promrzání místností díky starým netěsnícím vratům. Pojďte to zavčas vyřešit - máme na to lék.

Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

Venkovní žaluzie: Jak udržovat a čistit venkovní žaluzie?

Venkovní žaluzie jsou vhodné nejen pro moderní domy i byty. Jak ale dosáhnout, aby byly krásné a funkční i po několika letech používání? Dodržování postupů prodloužíte životnost venkovních žaluzií...