zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Naším hlavním dodavatelem stínící techniky je česká firma Isotra, která se řadí mezi přední výrobce stínící techniky a je vnímána jako jeden z technologických lídrů nejen v České republice, ale i ve světě. Specializuje se na výrobu interiérových a exteriérových žaluziílátkových roletsolárních žaluziíplisséjaponských stěnvenkovních roletsítí proti hmyzumarkýz a screenových rolet. Technologickou vyspělost společnosti dokládá také vlastnictví dvou světových patentů pro technická řešení v oblasti stínící techniky a několik užitných vzorů. ISOTRA a.s. je držitelem certifikátů kvality ČSN EN ISO 9001-2009 a ČSN EN ISO 14001:2005.

STÍN KOVO, s.r.o. je česká firma s tradicí od roku 1991 a je naším dodavatelem dřevěných žaluzií. STÍN KOVO má vlastní výrobu a exportuje do evropských i mimoevropských zemí. Vysoká kvalita zpracování výrobků ji řadí mezi jedničky v oboru stínící techniky.

Firma Renol CZ, s.r.o. působí na trhu od roku 2002. Společnost se specializuje na kašírování (laminování) plastových profilů a je naším výhradním dodavatelem bezúdržbových plastových palubek pro obklady stěn a říms a PVC plotových profilů. Firma Renol získala značku Český výrobek.

Vysoká kvalita zpracování výrobků jsou hlavním jmenovatelem našich dodavatelů, a tak si můžete si být jisti, že s námi kupujete kvalitní české výrobky.


Petra Šenková




Nejoblíbenější druhy interiérového stínění

V dnešní době je stínění do interiéru jedním z nejdůležitějších prvků při zařizování domů a kanceláří. Pomáhá udržovat soukromí a chrání proti slunečnímu záření a vedru, zatímco dodává interiéru styl a eleganci. Mezi nejoblíbenější druhy stínění patří horizontální žaluzie, vertikální žaluzie a látkové rolety.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu.

Jak vyměřit podomítkové purenitové boxy pro venkovní žaluzie?

Purenitové boxy jsou nejen nejideálnější varianta pro podomítkové venkovní žaluzie, ale i jeden z nejjednodušších produktů k vyměření. Díky snadnému vyměření jsou vhodným produktem pro objednání právě na e-shopu.

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.