zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Naším hlavním dodavatelem stínící techniky je česká firma Isotra, která se řadí mezi přední výrobce stínící techniky a je vnímána jako jeden z technologických lídrů nejen v České republice, ale i ve světě. Specializuje se na výrobu interiérových a exteriérových žaluziílátkových roletsolárních žaluziíplisséjaponských stěnvenkovních roletsítí proti hmyzumarkýz a screenových rolet. Technologickou vyspělost společnosti dokládá také vlastnictví dvou světových patentů pro technická řešení v oblasti stínící techniky a několik užitných vzorů. ISOTRA a.s. je držitelem certifikátů kvality ČSN EN ISO 9001-2009 a ČSN EN ISO 14001:2005.

STÍN KOVO, s.r.o. je česká firma s tradicí od roku 1991 a je naším dodavatelem dřevěných žaluzií. STÍN KOVO má vlastní výrobu a exportuje do evropských i mimoevropských zemí. Vysoká kvalita zpracování výrobků ji řadí mezi jedničky v oboru stínící techniky.

Firma Renol CZ, s.r.o. působí na trhu od roku 2002. Společnost se specializuje na kašírování (laminování) plastových profilů a je naším výhradním dodavatelem bezúdržbových plastových palubek pro obklady stěn a říms a PVC plotových profilů. Firma Renol získala značku Český výrobek.

Vysoká kvalita zpracování výrobků jsou hlavním jmenovatelem našich dodavatelů, a tak si můžete si být jisti, že s námi kupujete kvalitní české výrobky.


Petra Šenková




Venkovní stínění pro střešní okna

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to nejlepší z venkovní stínící techniky a screenových rolet. Pomáhá regulovat sluneční paprsky, zabraňuje přehřívání interiéru a chrání také před hlukem. Pojďme se na ni podívat podrobněji.

Japonské posuvné stěny

Japonské posuvné stěny představují nejen originální prvek, který dodá interiéru elegantní atmosféru, ale také mají všestranné využití. Můžete je použít místo záclon do větších oken, ale také je proměnit ve stěnu pro zakrytí skříní.

Údržba a správné zacházení - klíč k perfektnímu vzhledu markýzy

Markýzy nás spolehlivě chrání proti slunci a díky svému luxusnímu vzhledu se můžou stát klenotem naší terasy. Ačkoliv nevyžadují speciální péči, základem pro jejich bezchybný vzhled a bezproblémovou funkčnost je správné zacházení a pravidelné odstraňování nečistot.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.