zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Naším hlavním dodavatelem stínící techniky je česká firma Isotra, která se řadí mezi přední výrobce stínící techniky a je vnímána jako jeden z technologických lídrů nejen v České republice, ale i ve světě. Specializuje se na výrobu interiérových a exteriérových žaluziílátkových roletsolárních žaluziíplisséjaponských stěnvenkovních roletsítí proti hmyzumarkýz a screenových rolet. Technologickou vyspělost společnosti dokládá také vlastnictví dvou světových patentů pro technická řešení v oblasti stínící techniky a několik užitných vzorů. ISOTRA a.s. je držitelem certifikátů kvality ČSN EN ISO 9001-2009 a ČSN EN ISO 14001:2005.

STÍN KOVO, s.r.o. je česká firma s tradicí od roku 1991 a je naším dodavatelem dřevěných žaluzií. STÍN KOVO má vlastní výrobu a exportuje do evropských i mimoevropských zemí. Vysoká kvalita zpracování výrobků ji řadí mezi jedničky v oboru stínící techniky.

Firma Renol CZ, s.r.o. působí na trhu od roku 2002. Společnost se specializuje na kašírování (laminování) plastových profilů a je naším výhradním dodavatelem bezúdržbových plastových palubek pro obklady stěn a říms a PVC plotových profilů. Firma Renol získala značku Český výrobek.

Vysoká kvalita zpracování výrobků jsou hlavním jmenovatelem našich dodavatelů, a tak si můžete si být jisti, že s námi kupujete kvalitní české výrobky.


Petra Šenková




Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.

Vertikální žaluzie – nejen velkoformátové stínění

Vertikální žaluzie již nejsou doménou komerčních budov, především kanceláří, ale našli svoji cestu i do rodinných domů a bytů. 

Jsou předokenní rolety bezpečnostním prvkem?

Předokenní rolety jsou klasickým doplňkem oken s velmi praktickými vlastnostmi.

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?