zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

Reportáže FTV Prima

V měsíci dubnu, květnu a červnu jsme se objevili na televizních obrazovkách FTV Prima. V dubnu jsme v Receptáři prima nápadů představili bioklimatickou pergolu ARTOSI, o měsíc později si vlastnoručně vyzkoušel montáž venkovní žaluzie v purenitovém boxu Pepa Libický ve svých Libovkách a v červnu jsme si povídali o interiérových roletách a jak je správně vybrat. Obě reportáže pro Receptář pro nás byly skvělou zkušeností.

Reportáž FTV Prima s hliníkovou pergolou ARTOSI

Prohlédněte si i video o látkových roletách z druhé reportáže i záznam z Libovek s montáží venkovních žaluzií.

Online stavební veletrh Veleton

Díky nestálé situaci s Covid-19 bylo nejisté, jestli se budou moci konat v květnu veletrhy, proto přišli pořadatelé se skvělou myšlenkou - online veletrhem. Firmy i návštěvníci se mohli zúčastnit bez jakéhokoliv rizika nákazy, představili své virtuální stánky, mohli spolu komunikovat, odborníci mohli přednášet na vybraná témata. A my jsme toho byli na stavebním veletrhu Veleton součástí.

Náš virtuální stánek

Teambuilding na golfu

Protože jsme už dlouho nepodnikli nic společně mimo zdi naší kanceláře, rozhodli jsme se vyzkoušet si něco nového a vyrazili hromadně na trénink golfu, rumovou degustaci a raut v resortu Kaskáda.

Většina z nás golf dříve nehrála, takže jsme si poslechli teorii a rady od zkušeného trenéra a následně jsme vyzkoušeli odpaly. Počasí nám příliš nepřálo, takže jsme se ke hraní přímo na ploše nedostali, ale i tak to byla dohromady s posezením velmi příjemná týmová akce.

Golfový turnaj s Nadačním fondem Modrý hroch

O podrobnostech této akce jsme se rozepsali ve druhém článku.


Petra Šenková




Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou jedním ze dvou způsobů jak zabránit vniknutí hmyzu do domu. Druhým způsobem je použití chemických odpuzovačů. Pojďme si o sítích proti hmyzu něco říci.

Luxus v každém detailu: rolety a žaluzie na míru pro vaši domácnost

V současné době, kdy každý hledá způsoby, jak svůj domov nejen zútulnit, ale i zvýšit jeho estetickou hodnotu, přicházíme s řešením, které spojuje obě tyto potřeby. Naše kolekce designových rolet a žaluzií na míru vnáší do interiérů jedinečný šarm a zároveň zůstává věrná praktické stránce věci. Přinášíme vám průvodce světem luxusního stínění, kde se potkává vysoká funkčnost s neotřelým designem.

Moderní plastové květináče rozzáří okenní parapet i celý interiér

Jaro je za dveřmi a s ním i roste touha dostat do našich příbytků více zeleně a květů. Až toto rozkvetlé a nádherné období dorazí do Česka na plno, budeme se chtít obklopit květinami o to více. Ještě si však musíme nějaký ten pátek počkat, nicméně začít můžete zvelebováním interiéru. Aby rostliny co nejvíce vynikly a plnili i dekorativní funkci vyberte jim parádní a moderní květináče.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.