zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Máte při spánku dostatek tmy?

Proč je tma důležitá? venkovní rolety

S nástupem tmy se v krvi začne zvyšovat hladina melatoninu. Hormonu, který tělu zajistí klidný spánek, během kterého se dobíjí naše unavené tělo. Pokud tělu nedopřejeme dostatečné množství hlubokého spánku, cítíme se unaveně.

Jak si jednoduše zajistit tmu v ložnici?

Jednou z možností je předokenní venkovní roleta. Instalace je možná i na okna, kde je již hotový obvodový plášť domu. Pro dodatečnou montáž jsou určené rolety s přiznaným boxem, který je předsazen před okno. Roletová schránka může mít zkosenou přední hranu nebo zakulacený tvar. Její rozměr je určen výškou rolety. Viditelné jsou i vodící lišty, které montujeme na rám okna nebo fasádu domu. Díky velké nabídce barevného provedení roletu snadno sladíme s tváří domu. Ovládání rolet je možné manuálně tak i na elektrický pohon pomocí vypínače nebo dálkového ovladače, kde je nutné přivést ke každé roletě napájení 230v.



Co nám venkovní roleta ještě umí poskytnout?

 

Kromě ochrany před slunečním zářením, denním světlem a pouličním osvětlením tlumí hluk přicházející z venku. Má vysoký termoregulační efekt v každém ročním období, díky kterému sníží náklady za energie potřebné k vytápění či chlazení interiéru. Dodatečná montáž se může realizovat téměř za jakéhokoliv počasí. Prodlouží životnost oknu, které chrání před přírodními vlivy. Je i další překážkou pro zloděje.
 
Dopřejte si při spánku dostatek tmy a oceňte užitečné vlastnosti venkovních rolet.
 
 
 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Vertikální žaluzie – jednička v oblasti stínění kancelářských prostor

Vertikální žaluzie jsou stálicí v oblasti stínění kancelářských a komerčních prostor. A není tomu tak pouhou náhodou.

Žaluzie chrání naše soukromí - za vším hledej žárlivost

Již od počátku světa jsme zmítáni emocemi jak pozitivními, tak negativními. Jednou z těchto emocí je i žárlivost. Ale co má žárlivost společného se žaluziemi? Více, než myslíte…

Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.