zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Moderní varianta sítí proti hmyzu

Léto je v plném proudu a s čerstvým vánkem nám bohužel otevřenými okny vstupuje do bytů i otravný hmyz. O čerstvý vzduch však v žádném případě nemusíte přijít, ani není třeba sahat po chemických prostředcích. Vyzkoušejte nejmodernější variantu sítí proti hmyzu – plisované sítě.

Čerstvý letní vzduch je příjemný a proto není divu, že je lákavé nechat otevřená okna či dveře na terasu, na balkón či do zahrady. Díky otevřeným dveřím se nám zvětší obytný prostor a do interiéru nám vstupuje letní vzduch. Nepříjemností je pro nás pak hmyz, který otevřené dveře a okna využije a vletí nám do domu. Ochranou před hmyzem jsou sítě do oken či dveří. Jednou z nejmodernějších variant jsou sítě proti hmyzu plisované.

Snadno se montují

Plisovanou síť můžeme montovat na rám okna, nebo do ostění, nejen do okenního otvoru. Můžeme je využít i pro větší dveřní otvory včetně francouzských oken a posuvných stěn. Lehké manuální ovládání a 4 mm nízký spodní profil je další velké plus pro využití v místech, kde se pohybují naše děti nebo starší osoby.

sítě proti hmyzu plisované 

Jaké jsou základní typy? 

Základní typy plisovaných sítí jsou PS1 s jednostranným vertikálním otevíráním a  PS2  s oboustranným vertikálním  otevíráním. Kvalitní plisovaný materiál síťoviny je odolný proti dešti a UV záření. Barevnou škálu si můžete vybrat v RAL a renolit odstínech tak, aby co nejlépe seděla k designu vašeho domu.

I údržba je velmi jednoduchá. Síťovinu očistíme od prachu opatrným kartáčováním nebo jemně nastaveným ručním vysavačem. Povrch profilu stačí otřít vlhkým hadříkem namočeným do mýdlového roztoku.

Vítěz v boji proti hmyzu

Síť je tím nejúčinnějším bojovníkem proti hmyzu, je praktická, moderní, skvěle se udržuje a v případě potřeby ji můžete kdykoliv snadno sundat.

 plisované sítě proti hmyzuplisované sítě 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Bioklimatická pergola na míru svépomocí? Dnes už žádný problém

Pergola je pro většinu symbolem místa pro odpočinek na zahradě nebo terase. A když se nad pergolou u vás doma zamyslíte, napadne vás, že montáž musí provádět pouze specializovaná firma? Ano, i to je možnost pro ty, kteří nemají čas, nebo je manuální práce nenaplňují. Pro kutily a nadšence do zvelebování domova je tu druhá možnost – i bioklimatickou hliníkovou pergolu si dnes už můžete sami objednat i namontovat. Pojďte se mrknout na to, jak stavba pergoly probíhá krok za krokem.

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.