zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Moderní varianta sítí proti hmyzu

Léto je v plném proudu a s čerstvým vánkem nám bohužel otevřenými okny vstupuje do bytů i otravný hmyz. O čerstvý vzduch však v žádném případě nemusíte přijít, ani není třeba sahat po chemických prostředcích. Vyzkoušejte nejmodernější variantu sítí proti hmyzu – plisované sítě.

Čerstvý letní vzduch je příjemný a proto není divu, že je lákavé nechat otevřená okna či dveře na terasu, na balkón či do zahrady. Díky otevřeným dveřím se nám zvětší obytný prostor a do interiéru nám vstupuje letní vzduch. Nepříjemností je pro nás pak hmyz, který otevřené dveře a okna využije a vletí nám do domu. Ochranou před hmyzem jsou sítě do oken či dveří. Jednou z nejmodernějších variant jsou sítě proti hmyzu plisované.

Snadno se montují

Plisovanou síť můžeme montovat na rám okna, nebo do ostění, nejen do okenního otvoru. Můžeme je využít i pro větší dveřní otvory včetně francouzských oken a posuvných stěn. Lehké manuální ovládání a 4 mm nízký spodní profil je další velké plus pro využití v místech, kde se pohybují naše děti nebo starší osoby.

sítě proti hmyzu plisované 

Jaké jsou základní typy? 

Základní typy plisovaných sítí jsou PS1 s jednostranným vertikálním otevíráním a  PS2  s oboustranným vertikálním  otevíráním. Kvalitní plisovaný materiál síťoviny je odolný proti dešti a UV záření. Barevnou škálu si můžete vybrat v RAL a renolit odstínech tak, aby co nejlépe seděla k designu vašeho domu.

I údržba je velmi jednoduchá. Síťovinu očistíme od prachu opatrným kartáčováním nebo jemně nastaveným ručním vysavačem. Povrch profilu stačí otřít vlhkým hadříkem namočeným do mýdlového roztoku.

Vítěz v boji proti hmyzu

Síť je tím nejúčinnějším bojovníkem proti hmyzu, je praktická, moderní, skvěle se udržuje a v případě potřeby ji můžete kdykoliv snadno sundat.

 plisované sítě proti hmyzuplisované sítě 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

Jak vybrat látku do střešních oken?

V dnešní době, kdy je i v menších městech přemíra světelného smogu, mohou nezastíněné střešní okna narušit náš spánek. Budit nás může také jasný úplněk. V letních dnech je to naopak horké slunce, které nám bez pořádné klimatizace nedovolí zůstat v místnosti. Jaké tedy vybrat stínění pro klidný spánek či letní pobyt v podkroví domu?

Údržba a správné zacházení - klíč k perfektnímu vzhledu markýzy

Markýzy nás spolehlivě chrání proti slunci a díky svému luxusnímu vzhledu se můžou stát klenotem naší terasy. Ačkoliv nevyžadují speciální péči, základem pro jejich bezchybný vzhled a bezproblémovou funkčnost je správné zacházení a pravidelné odstraňování nečistot.

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.