zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Moderní varianta sítí proti hmyzu

Léto je v plném proudu a s čerstvým vánkem nám bohužel otevřenými okny vstupuje do bytů i otravný hmyz. O čerstvý vzduch však v žádném případě nemusíte přijít, ani není třeba sahat po chemických prostředcích. Vyzkoušejte nejmodernější variantu sítí proti hmyzu – plisované sítě.

Čerstvý letní vzduch je příjemný a proto není divu, že je lákavé nechat otevřená okna či dveře na terasu, na balkón či do zahrady. Díky otevřeným dveřím se nám zvětší obytný prostor a do interiéru nám vstupuje letní vzduch. Nepříjemností je pro nás pak hmyz, který otevřené dveře a okna využije a vletí nám do domu. Ochranou před hmyzem jsou sítě do oken či dveří. Jednou z nejmodernějších variant jsou sítě proti hmyzu plisované.

Snadno se montují

Plisovanou síť můžeme montovat na rám okna, nebo do ostění, nejen do okenního otvoru. Můžeme je využít i pro větší dveřní otvory včetně francouzských oken a posuvných stěn. Lehké manuální ovládání a 4 mm nízký spodní profil je další velké plus pro využití v místech, kde se pohybují naše děti nebo starší osoby.

sítě proti hmyzu plisované 

Jaké jsou základní typy? 

Základní typy plisovaných sítí jsou PS1 s jednostranným vertikálním otevíráním a  PS2  s oboustranným vertikálním  otevíráním. Kvalitní plisovaný materiál síťoviny je odolný proti dešti a UV záření. Barevnou škálu si můžete vybrat v RAL a renolit odstínech tak, aby co nejlépe seděla k designu vašeho domu.

I údržba je velmi jednoduchá. Síťovinu očistíme od prachu opatrným kartáčováním nebo jemně nastaveným ručním vysavačem. Povrch profilu stačí otřít vlhkým hadříkem namočeným do mýdlového roztoku.

Vítěz v boji proti hmyzu

Síť je tím nejúčinnějším bojovníkem proti hmyzu, je praktická, moderní, skvěle se udržuje a v případě potřeby ji můžete kdykoliv snadno sundat.

 plisované sítě proti hmyzuplisované sítě 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Moderní plastové palubky nebo klasické dřevěné obklady?

 Plastové palubky jsou moderní alternativou ke klasickému provedení ze dřevěných obkladů. Využijete je na fasádách domů, střešních podbití nebo obložení vikýřů a obložení schodů. V čem jsou lepší?

Inteligentní stínící systémy: Budoucnost domácí automatizace

V dnešní době, kdy technologie neustále pokračuje vpřed, se inteligentní stínící systémy stávají neodmyslitelnou součástí konceptu chytrých domovů. Produkty od předního výrobce Somfy, lídra v oblasti automatizovaných řešení pro domácnosti, znamenají pro inteligentní stínící systémy obrovský krok vpřed. Jsou synonymem pro inovaci a komfort, které transformují každodenní život.

Jak se čistí moderní látková stínící technika?

Vysávání, utírání prachu, čištění, leštění, jsou činnosti, které se všeobecně netěší přílišné popularitě, avšak jsou nezbytnou součásti běžného života.

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.