zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Byli jsme natěšení, jako malé děti, že budeme moci osobně komunikovat se zájemci o stínění, představit jim naživo naše produkty a novinky, které chystáme. A mělo to úspěch.

Dominanta našeho stánku

Na náš stánek chodily denně desítky návštěvníků. Největší zájem byl o prohlédnutí pergoly ARTOSI a vyzkoušení jejích funkcí. Ta byla hlavní dominantou našeho stánku. Zájemci si mohli vyzkoušet naklápění střešních lamel, stejně tak ovládání bočních screenových rolet. Mohli také z blízka prozkoumat preciznost zpracování konstrukce a nejrůznějších detailů pergoly.

Dále se mnoho návštěvníků přišlo podívat na purenitové boxy, které patří k izolačně nejlepším řešením pro zaomítací venkovní žaluzie a screenové rolety. Přímo na stánku jsme měli k dispozici vzorovou stěnu s boxem a mnoho vzorníků barev a tvarů lamel žaluzií a látek rolet. 

Představili jsme připravovanou novinku

Jako novinku, kterou právě připravujeme na náš e-shop, jsme mohli zájemcům představit také luxusní hliníkový nábytek z české produkce. Pokud jste návštěvu veletrhu nestihli, nezoufejte, nábytek vám představíme online v brzké době.

Účast na veletrhu hodnotíme velmi kladně, už teď se těšíme na příští rok.

 


Petra Šenková




Prefabrikace ve stavebnictví: Překladový Purbox jako klíč k efektivitě a rychlosti

V éře, kdy se moderní stavebnictví neustále vyvíjí směrem k větší efektivitě a rychlosti, přichází prefabrikace jako klíčové řešení. Překladový Purbox od společnosti Labona.cz stojí v popředí této inovace, ukazující, jak může být jednoduchý produkt revolučním prvkem ve stavebním průmyslu.

Horizontální žaluzie nebo látkové rolety?

Je to velmi často probírané téma. Když zvažujete interní zastínění oken, toto jsou dvě nejčastěji volené varianty. Jaké jsou jejich výhody?

Čím se liší kvalitní látky od těch méně kvalitních?

Říkáte si „Látka jako látka“. Všechno vypadá podobně, tak v čem by mohl být rozdíl. Ale pozor, rozdílů může být opravdu hodně a koupí nekvalitní rolety zbytečně její pořízení prodražíte.

Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?