zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Není potřeba o ně nijak zvlášť pečovat. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

Co dělat, když taková situace nastane?

Nebojte se, technika nepotřebujete. Opravu zvládnete hravě sami. Stačí zajít na naše webové stránky a vybrat z náhradních dílů ten, který potřebujete.

 

Náhradní díly nabízíme ke třem kategoriím produktů:

  • Náhradní díly k horizontálním žaluziím

Komponentů k horizontálním žaluziím nabízíme spoustu. Najdete zde například ovládací řetízky, silonové vedení, spojky řetízků, distanční podložky, krytky konzol…

Ovládací řetízek budete potřebovat v případě výměny přetrženého řetízku. Návod na jeho výměnu jsme pro vás sepsali v tomto článku, kde najdete i názorné video. Ve zmíněném článku se dočtete také, jak vyměnit prasklé silonové vedení.

 

  • Náhradní díly k vertikálním žaluziím

V této kategorii najdete všechny komponenty k vertikálním žaluziím, které zvládne vyměnit opravdu každý. V nabídce jsou ovládací řetízky a k nim určené spojky, spodní řetízky, jezdce pro lamely, věšáky látek, závaží látek a také úchyty pro profil žaluzie.

 

  • Náhradní díly k sítím proti hmyzu

K sítím proti hmyzu si můžete dokoupit náhradní díly, jako jsou samozavírací panty nebo magnety k dveřním sítím, průhledná madla pro snadnější manipulaci s okenní sítí, nebo samotné síťoviny. Síťovina se vám bude hodit ve chvíli, kdy se protrhne stávající síť. Ani této opravy se nemusíte obávat, návod na výměnu síťoviny jsme pro vás již zpracovali. Návod najdete zde.


Sandra Heierhoff




Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

Samonosné žaluzie – novinky ve venkovních žaluziích

Díky svým přednostem jsou venkovní žaluzie stále více žádány nejen pro novostavby, ale i pro starší domy. Novinkou na našem e-shopu jsou nové typy samonosných žaluzií.

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.