zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Není potřeba o ně nijak zvlášť pečovat. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

Co dělat, když taková situace nastane?

Nebojte se, technika nepotřebujete. Opravu zvládnete hravě sami. Stačí zajít na naše webové stránky a vybrat z náhradních dílů ten, který potřebujete.

 

Náhradní díly nabízíme ke třem kategoriím produktů:

  • Náhradní díly k horizontálním žaluziím

Komponentů k horizontálním žaluziím nabízíme spoustu. Najdete zde například ovládací řetízky, silonové vedení, spojky řetízků, distanční podložky, krytky konzol…

Ovládací řetízek budete potřebovat v případě výměny přetrženého řetízku. Návod na jeho výměnu jsme pro vás sepsali v tomto článku, kde najdete i názorné video. Ve zmíněném článku se dočtete také, jak vyměnit prasklé silonové vedení.

 

  • Náhradní díly k vertikálním žaluziím

V této kategorii najdete všechny komponenty k vertikálním žaluziím, které zvládne vyměnit opravdu každý. V nabídce jsou ovládací řetízky a k nim určené spojky, spodní řetízky, jezdce pro lamely, věšáky látek, závaží látek a také úchyty pro profil žaluzie.

 

  • Náhradní díly k sítím proti hmyzu

K sítím proti hmyzu si můžete dokoupit náhradní díly, jako jsou samozavírací panty nebo magnety k dveřním sítím, průhledná madla pro snadnější manipulaci s okenní sítí, nebo samotné síťoviny. Síťovina se vám bude hodit ve chvíli, kdy se protrhne stávající síť. Ani této opravy se nemusíte obávat, návod na výměnu síťoviny jsme pro vás již zpracovali. Návod najdete zde.


Sandra Heierhoff




Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka stáhnete screenové rolety na bocích pergoly a relaxujete dál… A teď si představte, že za screenové rolety ušetříte, protože od nás dostanete každou druhou roletu ZDARMA - to je přeci super představa.

Japonské posuvné stěny

Japonské posuvné stěny představují nejen originální prvek, který dodá interiéru elegantní atmosféru, ale také mají všestranné využití. Můžete je použít místo záclon do větších oken, ale také je proměnit ve stěnu pro zakrytí skříní.

Rozšířili jsme vzorník screenových látek! Co na ně říkáte?

I letos se po náročné sezóně našemu výrobci podařilo dojednat a naskladnit nové látky ke screenovým roletám. A my jsme z nich nadšení! Připravili jsme pro vás přehled všech screenových látek s jejich vlastnostmi, abyste si mohli snadno vybrat to pravé do vašeho domova.