zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Není potřeba o ně nijak zvlášť pečovat. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

Co dělat, když taková situace nastane?

Nebojte se, technika nepotřebujete. Opravu zvládnete hravě sami. Stačí zajít na naše webové stránky a vybrat z náhradních dílů ten, který potřebujete.

 

Náhradní díly nabízíme ke třem kategoriím produktů:

  • Náhradní díly k horizontálním žaluziím

Komponentů k horizontálním žaluziím nabízíme spoustu. Najdete zde například ovládací řetízky, silonové vedení, spojky řetízků, distanční podložky, krytky konzol…

Ovládací řetízek budete potřebovat v případě výměny přetrženého řetízku. Návod na jeho výměnu jsme pro vás sepsali v tomto článku, kde najdete i názorné video. Ve zmíněném článku se dočtete také, jak vyměnit prasklé silonové vedení.

 

  • Náhradní díly k vertikálním žaluziím

V této kategorii najdete všechny komponenty k vertikálním žaluziím, které zvládne vyměnit opravdu každý. V nabídce jsou ovládací řetízky a k nim určené spojky, spodní řetízky, jezdce pro lamely, věšáky látek, závaží látek a také úchyty pro profil žaluzie.

 

  • Náhradní díly k sítím proti hmyzu

K sítím proti hmyzu si můžete dokoupit náhradní díly, jako jsou samozavírací panty nebo magnety k dveřním sítím, průhledná madla pro snadnější manipulaci s okenní sítí, nebo samotné síťoviny. Síťovina se vám bude hodit ve chvíli, kdy se protrhne stávající síť. Ani této opravy se nemusíte obávat, návod na výměnu síťoviny jsme pro vás již zpracovali. Návod najdete zde.


Sandra Heierhoff




Tepelná stabilita budov – stínící technika (1. díl)

Připravili jsme pro vás sérii článků, ve kterých se pan Ing. arch. Petr Brandejský zaměří na informace ohledně tepelné stability budov. Dozvíte se rozdělení standardu budov, tipy pro zlepšení tepelné stability u novostaveb i starších domů a mnoho dalšího. Pusťme se do toho.

Oblíbené duorolety máme nově i v barevných odstínech!

Speciálním typem rolet jsou takzvané duorolety,  které kombinují dva pruhy látek. Jeden pruh je průhledný a druhý zastiňující, takže si můžete snadno regulovat, kolik světla pustíte do interiéru. Tento typ stínění je výjimečný nejen svou funkčností, ale také designem. Nově si kromě stávajících odstínů můžete vybrat i z dalších barev, které zaručeně rozzáří váš interiér.

Plastové ploty: Jak vybrat ten pravý?

Plastové ploty jsou skvělou volbou, jsou pevné a odolné, neztrácí barvu a prakticky se o ně nemusíte starat. Jenže není plot jako plot a ne všechny plastové ploty mají tyto příjemné vlastnosti. Jak ale vybrat ten správný a nešlápnout při tom vedle?

Proč zvolit PurBoxy namísto krycích plechů pod fasádu?

Často se setkáváme s dotazem, proč jsou žaluzie s PurBoxy výhodnější, než s klasickými krycími plechy. Tak se na to pojďme podívat podrobněji a vysvětlit si hlavní rozdíly.