zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Náhradní díly – vyměňte si opotřebované či ztracené

Námi dodávané produkty jsou kvalitní a mají opravdu dlouhou životnost. Není potřeba o ně nijak zvlášť pečovat. Postačí jen pravidelná jednoduchá údržba a nepříjemnosti s opravou se vám budou vyhýbat. Může se však stát, že se nějaká součástka opotřebuje či zakutálí.

Co dělat, když taková situace nastane?

Nebojte se, technika nepotřebujete. Opravu zvládnete hravě sami. Stačí zajít na naše webové stránky a vybrat z náhradních dílů ten, který potřebujete.

 

Náhradní díly nabízíme ke třem kategoriím produktů:

  • Náhradní díly k horizontálním žaluziím

Komponentů k horizontálním žaluziím nabízíme spoustu. Najdete zde například ovládací řetízky, silonové vedení, spojky řetízků, distanční podložky, krytky konzol…

Ovládací řetízek budete potřebovat v případě výměny přetrženého řetízku. Návod na jeho výměnu jsme pro vás sepsali v tomto článku, kde najdete i názorné video. Ve zmíněném článku se dočtete také, jak vyměnit prasklé silonové vedení.

 

  • Náhradní díly k vertikálním žaluziím

V této kategorii najdete všechny komponenty k vertikálním žaluziím, které zvládne vyměnit opravdu každý. V nabídce jsou ovládací řetízky a k nim určené spojky, spodní řetízky, jezdce pro lamely, věšáky látek, závaží látek a také úchyty pro profil žaluzie.

 

  • Náhradní díly k sítím proti hmyzu

K sítím proti hmyzu si můžete dokoupit náhradní díly, jako jsou samozavírací panty nebo magnety k dveřním sítím, průhledná madla pro snadnější manipulaci s okenní sítí, nebo samotné síťoviny. Síťovina se vám bude hodit ve chvíli, kdy se protrhne stávající síť. Ani této opravy se nemusíte obávat, návod na výměnu síťoviny jsme pro vás již zpracovali. Návod najdete zde.


Sandra Heierhoff




Horizontální žaluzie nebo látkové rolety?

Je to velmi často probírané téma. Když zvažujete interní zastínění oken, toto jsou dvě nejčastěji volené varianty. Jaké jsou jejich výhody?

Jak zabezpečit domácnost před odjezdem na dovolenou?

Odjíždíte na prodloužený víkend nebo na delší dovolenou? Potřebujete zabezpečit dům před nechtěnou návštěvou? I to může být dobrý důvod k instalaci venkovních rolet či žaluzií. Stisknutím jednoho tlačítka můžete naprogramovat stínění tak, že případné zloděje odradíte, nebo alespoň znejistíte.

Jak vybrat venkovní žaluzie? Položte si 3 otázky

Chcete si pořídit venkovní stínění a nevíte, podle čeho vybírat? Stačí si položit 3 zásadní otázky a z vašich odpovědí budete ihned vědět, jaké venkovní žaluzie jsou pro vás ty pravé. Přečtěte si také, jaké jsou 3 největší výhody venkovního stínění, ať v tom máte jasno.

Čištění látkových rolet: Vaše rolety budou zase jako nové

Pořídili jste si domů látkovou roletu a tušíte, že je třeba se o ni jednou za čas postarat, aby vám déle vydržela a stále vypadala jako při pořízení. Je to tak. I o látkovou roletu je potřeba pečovat, i když vás uklidníme, nemusí to být moc často a rozhodně to není nijak náročné.