zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví vaše a vašich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

 

Na e-shopu Labona.cz si jednoduše vyberete například horizontální nebo vertikální žaluzie na míru, látkové rolety i jiné vnitřní stínění. Nabízíme třeba i venkovní žaluzie a rolety, které velmi oceníte v nadcházejícím teplém období. 

PROHLÉDNOUT VNITŘNÍ STÍNĚNÍ

PROHLÉDNOUT VENKOVNÍ STÍNĚNÍ

Výhoda nákupu spočívá v jednoduchosti a bezpečnosti následujících kroků:

  1. vyberete si druh stínění,
  2. s přehlednými návody snadno zaměříte rozměry,
  3. objednáte na našem e-shopu,
  4. stínění vám vyrobíme na míru,
  5. kurýr doveze zásilku před vaše dveře,
  6. stínění si s manuálem hravě sami doma namontujete.

A po celou dobu jste doma – v bezpečí. Žádný zbytečný kontakt s techniky a montéry. Vše si zvládnete vyměřit a namontovat svépomocí v čase, který vám vyhovuje. Jsme online a na telefonu, výroba jede, objednávky doručujeme. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit, rádi vám pomůžeme s výběrem nebo objednáním.

 

PŘEJÍT NA KONTAKT


Petra Šenková




Jak si správně vybrat stínící techniku?

Setkal se s tím asi každý. Otravné sluneční paprsky, nepříjemné světlo z ulice, zvědavé pohledy kolemjdoucích. Všechny tyto problémy mohou nastat, pokud svoje okna neochráníte vhodným zastíněním.

Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.