zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví vaše a vašich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

 

Na e-shopu Labona.cz si jednoduše vyberete například horizontální nebo vertikální žaluzie na míru, látkové rolety i jiné vnitřní stínění. Nabízíme třeba i venkovní žaluzie a rolety, které velmi oceníte v nadcházejícím teplém období. 

PROHLÉDNOUT VNITŘNÍ STÍNĚNÍ

PROHLÉDNOUT VENKOVNÍ STÍNĚNÍ

Výhoda nákupu spočívá v jednoduchosti a bezpečnosti následujících kroků:

  1. vyberete si druh stínění,
  2. s přehlednými návody snadno zaměříte rozměry,
  3. objednáte na našem e-shopu,
  4. stínění vám vyrobíme na míru,
  5. kurýr doveze zásilku před vaše dveře,
  6. stínění si s manuálem hravě sami doma namontujete.

A po celou dobu jste doma – v bezpečí. Žádný zbytečný kontakt s techniky a montéry. Vše si zvládnete vyměřit a namontovat svépomocí v čase, který vám vyhovuje. Jsme online a na telefonu, výroba jede, objednávky doručujeme. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit, rádi vám pomůžeme s výběrem nebo objednáním.

 

PŘEJÍT NA KONTAKT


Petra Šenková




Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.

Venkovní stínění a denní světlo v interiéru

Pojďme si ve stručnosti říci něco málo k venkovnímu stínění a jeho vlivu na světlo v domácnosti. Který typ stínění má větší účinnost a díky kterému budete mít v interiéru příjemně, i když slunce bude hřát?

Kdo mi poradí s výběrem žaluzií a dalšího stínění?

Je dobré znát odpovědi na několik otázek a poté znát pár základních pravidel při výběru.

Proč solární žaluzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátní solární žaluzii, která šetří peníze, čas i oči.  Nabíjí se totiž ze sluneční energie a díky solárnímu regulátoru se jednotlivé lamely naklápí samy, podle intenzity slunečního záření.  Jak žaluzie ISOTRA ENERGY funguje a proč si ji pořídit?