zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví vaše a vašich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

 

Na e-shopu Labona.cz si jednoduše vyberete například horizontální nebo vertikální žaluzie na míru, látkové rolety i jiné vnitřní stínění. Nabízíme třeba i venkovní žaluzie a rolety, které velmi oceníte v nadcházejícím teplém období. 

PROHLÉDNOUT VNITŘNÍ STÍNĚNÍ

PROHLÉDNOUT VENKOVNÍ STÍNĚNÍ

Výhoda nákupu spočívá v jednoduchosti a bezpečnosti následujících kroků:

  1. vyberete si druh stínění,
  2. s přehlednými návody snadno zaměříte rozměry,
  3. objednáte na našem e-shopu,
  4. stínění vám vyrobíme na míru,
  5. kurýr doveze zásilku před vaše dveře,
  6. stínění si s manuálem hravě sami doma namontujete.

A po celou dobu jste doma – v bezpečí. Žádný zbytečný kontakt s techniky a montéry. Vše si zvládnete vyměřit a namontovat svépomocí v čase, který vám vyhovuje. Jsme online a na telefonu, výroba jede, objednávky doručujeme. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit, rádi vám pomůžeme s výběrem nebo objednáním.

 

PŘEJÍT NA KONTAKT


Petra Šenková




Jak zaměřit a namontovat síť proti hmyzu?

Každý v létě řeší stejný problém – otravný hmyz. Jak to udělat, abyste si večer mohli v klidu rozsvítit a nebát se, že vám všechen hmyz nalétá do domu? Jednoduchým řešením jsou sítě proti hmyzu.

Čištění látkových rolet: Vaše rolety budou zase jako nové

Pořídili jste si domů látkovou roletu a tušíte, že je třeba se o ni jednou za čas postarat, aby vám déle vydržela a stále vypadala jako při pořízení. Je to tak. I o látkovou roletu je potřeba pečovat, i když vás uklidníme, nemusí to být moc často a rozhodně to není nijak náročné.

Venkovní žaluzie: Jak udržovat a čistit venkovní žaluzie?

Venkovní žaluzie jsou vhodné nejen pro moderní domy i byty. Jak ale dosáhnout, aby byly krásné a funkční i po několika letech používání? Dodržování postupů prodloužíte životnost venkovních žaluzií...

Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?