zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví vaše a vašich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

 

Na e-shopu Labona.cz si jednoduše vyberete například horizontální nebo vertikální žaluzie na míru, látkové rolety i jiné vnitřní stínění. Nabízíme třeba i venkovní žaluzie a rolety, které velmi oceníte v nadcházejícím teplém období. 

PROHLÉDNOUT VNITŘNÍ STÍNĚNÍ

PROHLÉDNOUT VENKOVNÍ STÍNĚNÍ

Výhoda nákupu spočívá v jednoduchosti a bezpečnosti následujících kroků:

  1. vyberete si druh stínění,
  2. s přehlednými návody snadno zaměříte rozměry,
  3. objednáte na našem e-shopu,
  4. stínění vám vyrobíme na míru,
  5. kurýr doveze zásilku před vaše dveře,
  6. stínění si s manuálem hravě sami doma namontujete.

A po celou dobu jste doma – v bezpečí. Žádný zbytečný kontakt s techniky a montéry. Vše si zvládnete vyměřit a namontovat svépomocí v čase, který vám vyhovuje. Jsme online a na telefonu, výroba jede, objednávky doručujeme. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit, rádi vám pomůžeme s výběrem nebo objednáním.

 

PŘEJÍT NA KONTAKT


Petra Šenková




Jak se čistí lamely vertikálních žaluzií?

Častá otázka všech zákazníků, kteří si objednávají vertikální žaluzie: Jak mám čistit lamely vertikálních žaluzií?

Jaké způsoby ovládání venkovních žaluzií jsou možné?

Pokud jste se rozhodli pro pořízení venkovních žaluzií na váš dům či byt, pak na vás kromě výběru tvaru lamel, barvy žaluzie a doplňků čeká ještě jedna velmi těžká volba. A tou je vybrat ovládání. Pojďme si proto popsat možnosti, jaké se u žaluzií nabízí.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...

Jak opravit žaluzie

Řešíte nějakou závadu u horizontální žaluzie a nevíte si s ní rady? Mrkněte na nejčastější poškození a přehledné návody na jejich nápravu.