zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nakupte si žaluzie a rolety na míru z bezpečí domova

Málokdo se v tomto období cítí komfortně v přítomnosti cizích osob. Neradi chodíte nakupovat, vyhýbáte se kontaktu, snažíte se chránit zdraví vaše a vašich nejbližších. Díky e-shopu Labona.cz nemusíte čekat na ukončení karantény, můžete i v této situaci nakoupit potřebné stínění z bezpečí domova.

 

Na e-shopu Labona.cz si jednoduše vyberete například horizontální nebo vertikální žaluzie na míru, látkové rolety i jiné vnitřní stínění. Nabízíme třeba i venkovní žaluzie a rolety, které velmi oceníte v nadcházejícím teplém období. 

PROHLÉDNOUT VNITŘNÍ STÍNĚNÍ

PROHLÉDNOUT VENKOVNÍ STÍNĚNÍ

Výhoda nákupu spočívá v jednoduchosti a bezpečnosti následujících kroků:

  1. vyberete si druh stínění,
  2. s přehlednými návody snadno zaměříte rozměry,
  3. objednáte na našem e-shopu,
  4. stínění vám vyrobíme na míru,
  5. kurýr doveze zásilku před vaše dveře,
  6. stínění si s manuálem hravě sami doma namontujete.

A po celou dobu jste doma – v bezpečí. Žádný zbytečný kontakt s techniky a montéry. Vše si zvládnete vyměřit a namontovat svépomocí v čase, který vám vyhovuje. Jsme online a na telefonu, výroba jede, objednávky doručujeme. Neváhejte se proto na nás kdykoliv obrátit, rádi vám pomůžeme s výběrem nebo objednáním.

 

PŘEJÍT NA KONTAKT


Petra Šenková




Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.

Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Jak se udržují, čistí horizontální žaluzie?

Každý jistě ví, že pokud chce mít žaluzie krásné, a funkční, je potřeba se o ně starat. Jak je ale vyčistit rychle a bez obav s poškození lamel? Máme pro vás pár tipů a rad jak na to.