zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety

Lidé se vrací k jejich přednostem a využívají možnosti jejich snadného vyměnění za horizontální žaluzii nebo závěsy.

 

Montáž vnitřní látkové rolety není nic složitého. Možností uchycení je hned několik. Přimontovat ji můžete na strop do otvoru okna tak volně v místnosti, nebo do stěny nad otvorem okna, či do rámu okna. Při malování oceníte její lehkou demontáž. Jednoduché řetízkové rolety nabízí ovládání jako se žaluziemi. Ke spuštění nebo navinutí látky stačí lehce zatáhnout za řetízek.

 

Látkové rolety se hodí do dnešních moderních domácnosti díky velké škále barev, materiálů a vzorů. Bílý nebo jemně pastelový tón látky umí naladit na romantickou atmosféru. Pro dětské pokoje jsou v nabídce veselé nadčasové barevné vzory, které mohou zůstat v pokoji dítěte klidně až do dospělosti. Poslední módou u látkových rolet jsou přírodní barvy, kterými nemůžete nikdy nic pokazit. Jednoduše sladíte svůj byt dle svého vkusu. Látkové zastínění dotváří interiér Vašeho domova.

 



Mohlo by vás také zajímat:



Je potřeba sítě proti hmyzu na zimu uklízet?

Žádné z našich sítí proti hmyzu není třeba na zimu uklízet. Jsou vyvinuty z hliníkových slitin uzpůsobených na venkovní prostředí...

Nejčastější závady horizontálních žaluzií: Jak si je můžete sami opravit?

Povedlo se vám nechtěně přetrhnout řetízek u žaluzie, prasknout silonové lanko nebo jinak poničit již namontovanou žaluzii? Nevěšte hlavu, není to nic, co by nešlo vyřešit. A s náhradními díly a manuály pro opravu od nás to zvládnete dokonce i svépomocí.

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

Typy screenových rolet

Nabídka screenových rolet je dnes už poměrně obsáhlá, ale kdo se v tom má vyznat? Proto se v dnešním článku podíváme na výhody venkovních screenových rolet, jejich druhy a rozdíly mezi nimi.