zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety

Lidé se vrací k jejich přednostem a využívají možnosti jejich snadného vyměnění za horizontální žaluzii nebo závěsy.

 

Montáž vnitřní látkové rolety není nic složitého. Možností uchycení je hned několik. Přimontovat ji můžete na strop do otvoru okna tak volně v místnosti, nebo do stěny nad otvorem okna, či do rámu okna. Při malování oceníte její lehkou demontáž. Jednoduché řetízkové rolety nabízí ovládání jako se žaluziemi. Ke spuštění nebo navinutí látky stačí lehce zatáhnout za řetízek.

 

Látkové rolety se hodí do dnešních moderních domácnosti díky velké škále barev, materiálů a vzorů. Bílý nebo jemně pastelový tón látky umí naladit na romantickou atmosféru. Pro dětské pokoje jsou v nabídce veselé nadčasové barevné vzory, které mohou zůstat v pokoji dítěte klidně až do dospělosti. Poslední módou u látkových rolet jsou přírodní barvy, kterými nemůžete nikdy nic pokazit. Jednoduše sladíte svůj byt dle svého vkusu. Látkové zastínění dotváří interiér Vašeho domova.

 



Mohlo by vás také zajímat:



Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.

Jaký druh stínění je nejvhodnější do dětského pokoje?

Při zařizování dětského pokoje se soustředíme zejména na barvu stěn a nábytku a často zapomínáme na kvalitní stínění. A to je chyba, protože možnost regulace světla je pro dení aktivity i kvalitní spánek dítěte nezbytná.  Na výběr máme z několika druhu záclon, rolet nebo žaluzii. Jak vybrat tu správnou?

Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?

Jak vyměnit stranu ovládání u horizontální žaluzie HIT?

Máte obavy, zda správně zvolíte stranu ovládání u horizontálních žaluzií? Nebo se vám dokonce už stalo, že jste při objednání zadali nesprávně stranu a nyní vám ovládací řetízek na zvolené straně nevyhovuje? Nevěšte hlavu, tento problém dokážete jednoduše doma svépomocí napravit.