zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety

Lidé se vrací k jejich přednostem a využívají možnosti jejich snadného vyměnění za horizontální žaluzii nebo závěsy.

 

Montáž vnitřní látkové rolety není nic složitého. Možností uchycení je hned několik. Přimontovat ji můžete na strop do otvoru okna tak volně v místnosti, nebo do stěny nad otvorem okna, či do rámu okna. Při malování oceníte její lehkou demontáž. Jednoduché řetízkové rolety nabízí ovládání jako se žaluziemi. Ke spuštění nebo navinutí látky stačí lehce zatáhnout za řetízek.

 

Látkové rolety se hodí do dnešních moderních domácnosti díky velké škále barev, materiálů a vzorů. Bílý nebo jemně pastelový tón látky umí naladit na romantickou atmosféru. Pro dětské pokoje jsou v nabídce veselé nadčasové barevné vzory, které mohou zůstat v pokoji dítěte klidně až do dospělosti. Poslední módou u látkových rolet jsou přírodní barvy, kterými nemůžete nikdy nic pokazit. Jednoduše sladíte svůj byt dle svého vkusu. Látkové zastínění dotváří interiér Vašeho domova.

 



Mohlo by vás také zajímat:



Co je to Plisse? Opravdu nejde o papírové žaluzie

Skládané látkové žaluzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderní a elegantní prvek s více možnostmi. Plisse materiály obsahují skelné vlákno, které uvítají zejména alergici.

For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.

Tepelná stabilita budov – stínící technika (1. díl)

Připravili jsme pro vás sérii článků, ve kterých se pan Ing. arch. Petr Brandejský zaměří na informace ohledně tepelné stability budov. Dozvíte se rozdělení standardu budov, tipy pro zlepšení tepelné stability u novostaveb i starších domů a mnoho dalšího. Pusťme se do toho.

Jak opravit síťovinu u sítí proti hmyzu?

Máte doma okenní síť nebo dveřní síť proti hmyzu, která je v dobrém stavu a bez koroze, ale protrhla nebo poškodila se vám síťovina? Nemusíte kupovat celou novou síť. S trochou šikovnosti zvládnete síťovinu vyměnit sami. Poradíme vám jak na to.