zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety

Lidé se vrací k jejich přednostem a využívají možnosti jejich snadného vyměnění za horizontální žaluzii nebo závěsy.

 

Montáž vnitřní látkové rolety není nic složitého. Možností uchycení je hned několik. Přimontovat ji můžete na strop do otvoru okna tak volně v místnosti, nebo do stěny nad otvorem okna, či do rámu okna. Při malování oceníte její lehkou demontáž. Jednoduché řetízkové rolety nabízí ovládání jako se žaluziemi. Ke spuštění nebo navinutí látky stačí lehce zatáhnout za řetízek.

 

Látkové rolety se hodí do dnešních moderních domácnosti díky velké škále barev, materiálů a vzorů. Bílý nebo jemně pastelový tón látky umí naladit na romantickou atmosféru. Pro dětské pokoje jsou v nabídce veselé nadčasové barevné vzory, které mohou zůstat v pokoji dítěte klidně až do dospělosti. Poslední módou u látkových rolet jsou přírodní barvy, kterými nemůžete nikdy nic pokazit. Jednoduše sladíte svůj byt dle svého vkusu. Látkové zastínění dotváří interiér Vašeho domova.

 



Mohlo by vás také zajímat:



Čím zastínit střešní okna? Vyzkoušejte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domky jsou stavěny s velkým množstvím střešních oken v podkrovních místnostech a také tato okna si zaslouží svůj elegantní stínicí doplněk. Toužíte po moderním a dynamickém stínicím prvku do střešních oken a klasické látkové rolety či žaluzie se vám zdají okoukané? Vyzkoušejte žaluzie plissé.

Textil na terase: jaká by měla být látka pro markýzu?

Ať už máte k dispozici balkon, terasu, nebo rovnou celou zahradu, vždy musíte promyslet, jak do prostoru vhodně umístit venkovní nábytek a jaké zvolit venkovní stínění, aby vám bylo příjemně.

Srovnání typů a uložení venkovních žaluzií: Dodatečná montáž, podomítková instalace a překladový PurBox

Venkovní žaluzie nejsou jen praktickým doplňkem moderních domů a budov, ale také významně přispívají k jejich estetické hodnotě. Výběr správného typu montáže žaluzií může mít dlouhodobý vliv na vzhled, funkčnost a údržbu vaší nemovitosti. V tomto článku se podíváme na tři hlavní metody montáže venkovních žaluzií.

Jak správně zvolit látku ke stínění?

Chystáte se na koupi látkového stínění a tápete při nahlédnutí do vzorníku? Kterou látku vybrat a na jaké hodnoty se dívat, abyste nebyli pak nepříjemně překvapeni a místo zatemňující rolety neměli doma pouze stínící? Více informací ke správnému výběru látky najdete v tomto článku.