zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety

Lidé se vrací k jejich přednostem a využívají možnosti jejich snadného vyměnění za horizontální žaluzii nebo závěsy.

 

Montáž vnitřní látkové rolety není nic složitého. Možností uchycení je hned několik. Přimontovat ji můžete na strop do otvoru okna tak volně v místnosti, nebo do stěny nad otvorem okna, či do rámu okna. Při malování oceníte její lehkou demontáž. Jednoduché řetízkové rolety nabízí ovládání jako se žaluziemi. Ke spuštění nebo navinutí látky stačí lehce zatáhnout za řetízek.

 

Látkové rolety se hodí do dnešních moderních domácnosti díky velké škále barev, materiálů a vzorů. Bílý nebo jemně pastelový tón látky umí naladit na romantickou atmosféru. Pro dětské pokoje jsou v nabídce veselé nadčasové barevné vzory, které mohou zůstat v pokoji dítěte klidně až do dospělosti. Poslední módou u látkových rolet jsou přírodní barvy, kterými nemůžete nikdy nic pokazit. Jednoduše sladíte svůj byt dle svého vkusu. Látkové zastínění dotváří interiér Vašeho domova.

 



Mohlo by vás také zajímat:



Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Koupit si žaluzie na internetu nebo objednat montážní firmu?

Trend on-line nakupování zasáhl již nějaký čas zpět i oblast prodeje zboží na míru. Před pár roky bylo nepředstavitelné, že by si někdo mohl na internetu objednat třeba žaluzie, markýzu nebo venkovní žaluzie a jiné produkty určené ke stínění. Dnes je vše už jinak.

Plastové palubky: Jaké zvolit?

Plastové palubky jsou trendem, který vzrůstá na oblibě a vytlačuje palubky dřevěné. Důvod je jasný, snadno se montují, můžete si vybrat z široké nabídky barevných odstínů a jsou prakticky bezúdržbové.

Tepelná stabilita budov – stínící technika (2. díl)

A máme tu další díl ze série článků od pana inženýra architekta Petra Brandejského. V této části rozebere standardy bydlení, možnosti pro zlepšení tepelné stability a další. Tak se pusťte do čtení...