zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.

 

Náš partner pro výrobu vnitřního i venkovního stínění  Isotra a.s. rozšířil vzorník látek pro interiérové rolety, japonské stěny a vertikální žaluzie. Předcházející vzorník látek nabízel látky od roku 2014, a protože nároky a potřeby zákazníků na stínící techniku se mění, bylo načase vzorník obměnit.

 

Látky, které vás nadchnou

Nejpožadovanější a nejprodávanější látky zůstaly v nabídce a nově k nim přibyly další barevné tóny. Inspirací pro novou kolekci byly doporučení dodavatelů, požadavky zákazníků a udržení kroku s trhem látkového stínění. V dosavadní nabídce nyní najdete vše, co odpovídá trendu útulného, praktického a komfortního bydlení.

 

Jednu z hlavních rolí v novém vzorníku hrají látky záclonového typu, které jsou stále oblíbeným interiérovým doplňkem. Místnost zjemňují, ponechávají jí vzdušnost a změkčují světlo.

 

 

Originální vzory pro děti i dospělé

Dále jsou stále moderní látky se vzorem. Vzorovaná látka vypadá mnohem zajímavěji než jednobarevná, ale zároveň se brzy omrzí, proto moderní styl bydlení požaduje látky s jemným motivem a vzorem tón v tónu.

 

 

Designéři nezapomněli ani na rozšíření palety látek s dětským motivem, které rozveselí okna jejich pokojíčků, místností na hraní a k odpočinku. Většího výběru se dočkaly i látky blackout, zcela zatemňující.  

 

 

Kde nové látky najdete?

Námi nabízený rozšířený vzorník látek naleznete u každého produktu. Najetím kurzoru na vzorek se vám zobrazí vlastnosti látky, které máme k dispozici od výrobce.  Bližší informace k tomu, jak zvolit vhodnou látku si můžete přečíst v  článku Jak správně zvolit látku ke stínění? Pokud je pro vás vzorníček látek na webových stránkách nedostačující, využijte možnosti zaslání 3 ks vzorečků látek zdarma! 

 

TYP LÁTKY VZORNÍK LÁTEK 2014 VZORNÍK LÁTEK 2018
Látky den-noc 9 28
Látky ohnivzdorné 82 112
Látky blackout 31 50
Látky pro střešní rolety 52 61
Látky pro vertikální žaluzie 106 138
Látky pro japonské stěny 161 205
Látky pro látkové rolety 178 263
Látky s dětskými motivy 4 14


 

Věříme, že se vám nové látky zalíbí a že zkrášlí váš interiér!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Pokoj pro školáka – jak vytvořit nejlepší podmínky pro učení

Děti nám rostou a z hrajících si drobečků jsou najednou školou povinní. Výběr vhodného stínění a zajištění dostatku tolik potřebného světla v pokoji je stejně důležité, jako rozmístění nábytku.

Jak zjistit výšku boxu venkovní žaluzie?

Venkovní žaluzie jsou stále žádanějším stínícím prvkem všech druhů budov.  Jejich obliba roste díky schopnosti vytvoření příjemné atmosféry v místnosti, šetří  energie  na vytápění a klimatizaci ,  snižuje   v místnosti hluk z venku, je zajímavým architektonickým doplňkem nejen administrativních budov, ale i  rodinných domků.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...

Čím se liší kvalitní látky od těch méně kvalitních?

Říkáte si „Látka jako látka“. Všechno vypadá podobně, tak v čem by mohl být rozdíl. Ale pozor, rozdílů může být opravdu hodně a koupí nekvalitní rolety zbytečně její pořízení prodražíte.