zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.

 

Náš partner pro výrobu vnitřního i venkovního stínění  Isotra a.s. rozšířil vzorník látek pro interiérové rolety, japonské stěny a vertikální žaluzie. Předcházející vzorník látek nabízel látky od roku 2014, a protože nároky a potřeby zákazníků na stínící techniku se mění, bylo načase vzorník obměnit.

 

Látky, které vás nadchnou

Nejpožadovanější a nejprodávanější látky zůstaly v nabídce a nově k nim přibyly další barevné tóny. Inspirací pro novou kolekci byly doporučení dodavatelů, požadavky zákazníků a udržení kroku s trhem látkového stínění. V dosavadní nabídce nyní najdete vše, co odpovídá trendu útulného, praktického a komfortního bydlení.

 

Jednu z hlavních rolí v novém vzorníku hrají látky záclonového typu, které jsou stále oblíbeným interiérovým doplňkem. Místnost zjemňují, ponechávají jí vzdušnost a změkčují světlo.

 

 

Originální vzory pro děti i dospělé

Dále jsou stále moderní látky se vzorem. Vzorovaná látka vypadá mnohem zajímavěji než jednobarevná, ale zároveň se brzy omrzí, proto moderní styl bydlení požaduje látky s jemným motivem a vzorem tón v tónu.

 

 

Designéři nezapomněli ani na rozšíření palety látek s dětským motivem, které rozveselí okna jejich pokojíčků, místností na hraní a k odpočinku. Většího výběru se dočkaly i látky blackout, zcela zatemňující.  

 

 

Kde nové látky najdete?

Námi nabízený rozšířený vzorník látek naleznete u každého produktu. Najetím kurzoru na vzorek se vám zobrazí vlastnosti látky, které máme k dispozici od výrobce.  Bližší informace k tomu, jak zvolit vhodnou látku si můžete přečíst v  článku Jak správně zvolit látku ke stínění? Pokud je pro vás vzorníček látek na webových stránkách nedostačující, využijte možnosti zaslání 3 ks vzorečků látek zdarma! 

 

TYP LÁTKY VZORNÍK LÁTEK 2014 VZORNÍK LÁTEK 2018
Látky den-noc 9 28
Látky ohnivzdorné 82 112
Látky blackout 31 50
Látky pro střešní rolety 52 61
Látky pro vertikální žaluzie 106 138
Látky pro japonské stěny 161 205
Látky pro látkové rolety 178 263
Látky s dětskými motivy 4 14


 

Věříme, že se vám nové látky zalíbí a že zkrášlí váš interiér!

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Oblíbené duorolety máme nově i v barevných odstínech!

Speciálním typem rolet jsou takzvané duorolety,  které kombinují dva pruhy látek. Jeden pruh je průhledný a druhý zastiňující, takže si můžete snadno regulovat, kolik světla pustíte do interiéru. Tento typ stínění je výjimečný nejen svou funkčností, ale také designem. Nově si kromě stávajících odstínů můžete vybrat i z dalších barev, které zaručeně rozzáří váš interiér.

Bioklimatická pergola na míru svépomocí? Dnes už žádný problém

Pergola je pro většinu symbolem místa pro odpočinek na zahradě nebo terase. A když se nad pergolou u vás doma zamyslíte, napadne vás, že montáž musí provádět pouze specializovaná firma? Ano, i to je možnost pro ty, kteří nemají čas, nebo je manuální práce nenaplňují. Pro kutily a nadšence do zvelebování domova je tu druhá možnost – i bioklimatickou hliníkovou pergolu si dnes už můžete sami objednat i namontovat. Pojďte se mrknout na to, jak stavba pergoly probíhá krok za krokem.

Užívejte si doma pohody bez nezvaných hostů

Ležíte na gauči, otevíráte oblíbený časopis nebo napínavou knížku, vedle sebe osvěžující drink. Těšíte se na relax, ale najednou okolo vás začne poletovat moucha a ne a ne zmizet a dát vám pokoj. Znáte to? Vyzrajte na otravný hmyz s okenními a dveřními sítěmi.

Fotovoltaika na klíč krok za krokem

Fotovoltaika je dnes tématem řešeným na každém rohu. Řeší ji lidé v práci, přátelé, řeší ji firmy i bytové domy. Stále je to jednou z možností, jak se stát více soběstačnými a jak šetřit za energie. Pojďme se proto podívat krok za krokem, jak probíhá pořízení fotovoltaické elektrárny a co vše jejímu zprovoznění předchází.