zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nechte se okouzlit přirozeným půvabem dřevěné žaluzie

Dřevěné horizontální žaluzie vdechnou do interiéru atmosféru klidu a pohodlí. Nesou s sebou kus přírody. Jsou čisté, přirozené a elegantní.  Široká paleta barev zajistí sladění s dalšími prvky v místnosti. Jejich nejen hnědé odstíny vynikají jak v místnosti s dalšími přírodními materiály, tak své poslání designového prvku splní i v interiéru moderním, plném kovu a nerezu. 

Lamely jsou vyrobeny z kvalitní dřeviny Kanadské lípy. Jde  o přírodní materiál, který reaguje na vnější vlivy jako je  vlhkost, zvýšená teplota prostředí nebo působení slunečního záření. To vše je eliminováno speciální povrchovou úpravou mořením.

                                                                                               

Jedná se o úpravu zvyšující odolnost ve vlhkém prostředí, která umožňuje  umístění dřevěných žaluzií i v koupelně. Tam mohou sloužit nejen jako stínění v okně, ale i k zakrytí pračky, sušičky či kotle. Pohodlné  ovládání zajistí vytažení žaluzie  až ke stropu . Žaluzie prostě zmizí a nepřekáží při servisu spotřebiče, či úklidu. Díky dřevěné žaluzii bude  Vaše koupelna útulná  a  funkční zároveň .         

Dřevěná žaluzie  25mm
 Základní dřevěná žaluzie
Lamela:   25 x 2,3mm
Horní profil: 25 x 25mm překryt dřevěnou krycí lištou
Krycí lišta:  sladěná s lamelou
Ovládání:  
- pomocí provázku s hruškou a tyčky 
Možnost montáže: na křídlo, na strop, na zeď

 
Dřevěná žaluzie  50mm
 Mohutnější, vhodná pro zastínění větších ploch, předěl místnosti
Lamela: 50 x 2,3 mm
Horní profil: 50 x 50 mm překryt dřevěnou krycí lištou 
Krycí lišta: dřevěná sladěná s lamelou
Ovládání: 
- pomocí provázku s hruškou a tyčky pouze do max šíře 1500mm
- vytahování  i naklápění lamel pomocí provázků s hruškou
Možnost montáže : na strop, na zeď

 

 

 


Dřevěná žaluzie ……  elegantní stálice ve stínění  !

Mohlo by vás také zajímat:



Jak zaměřit a namontovat síť proti hmyzu?

Každý v létě řeší stejný problém – otravný hmyz. Jak to udělat, abyste si večer mohli v klidu rozsvítit a nebát se, že vám všechen hmyz nalétá do domu? Jednoduchým řešením jsou sítě proti hmyzu.

Venkovní rolety: Stálice, které svou oblíbenost neztrácí

I když už je to delší doba, kdy předokenní rolety zažívaly období své největší slávy, i dnes mají co nabídnout. Časy se sice změnily, ale kupředu šly i materiály a technologie, které z venkovních rolet dělají nejen spolehlivé stínění, ale také designový prvek.

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.