zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Největší stálice našeho e-shopu? Horizontální žaluzie jsou opravdu HIT!

Klasické interiérové horizontální žaluzie se vyskytují snad v každé domácnosti a nejen tam. Interiérová žaluzie je cenově nejdostupnější stínicí prvek, který nikdy nevyjde z módy. Podívejte se, jaké horizontální žaluzie najdete u nás na e-shopu a proč se jim říká HIT.

Kreativci ze společnosti ISOTRA, společnosti vyrábějící stínící techniku, moc dobře věděli, že tyto horizontální žaluzie půjdou na dračku. Pojmenovali je trefně HIT, a jak říká název, jsou opravdu hitem ve světě stínicí techniky.

Vyberte si podle profilu

V nabídce našeho e-shopu s označením horizontální žaluzie HIT najdete hned dvě verze této žaluzie. První je klasická horizontální žaluzie HIT I s plochým profilem a druhá varianta je s označením HIT II, která se na první pohled liší tím, že má elegantní obloukový horní profil.

Zvolíte si barvu, kterou chcete

Horizontální žaluzii si můžete sestavit na míru v našem konfigurátoru, přesně podle vašich potřeb a požadavků. Design žaluzie je čistě na vás, můžete si vybrat ze široké barevné škály jak barvu lamel, tak barvu profilů. Milovníci dřeva můžou vsadit i na dřevodekor, který dřevo imituje tak přesně, že na pouhý pohled téměř není k rozeznání. Šířka lamel je 25 mm a tloušťka je 0,18 mm.

TOP 5 důvodů, proč si pořídit horizontální žaluzii HIT:

1) Výhodná cena

2) Dobrá kvalita

3) Díky hliníkovým lamelám vhodná i do vlhkého prostředí

4) Široký výběr barevného provedení

5) Jednoduché vyměření a montáž

Ušetříte na montáži

Vyměření, sestavení produktu na míru a následnou montáž zvládnete raz dva, takže výrazně ušetříte na poplatcích montážní firmě. A pak už se jen můžete radovat s krásného a praktického stínění. Této stálici není co vytknout a jsme přesvědčeni, že okouzlí i vás.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Jak postavit bioklimatickou pergolu: průvodce krok za krokem pro DIY nadšence

Bioklimatické pergoly se staly symbolem moderního a udržitelného venkovního prostoru, který dokáže nabídnout nejen útočiště před sluncem, ale také příjemné místo pro odpočinek ve stínu, a to vše s ohledem na životní prostředí. Pro ty z vás, kteří preferují kvalitní a dlouhodobě udržitelné řešení, přinášíme průvodce stavbou bioklimatické pergoly z hliníku, která je součástí naší nabídky.

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.

Originální stínění oken – to jsou látkové rolety den a noc

V posledních letech oživily nabídku klasických látkových rolet i výjimečné rolety s názvem den a noc, zebra nebo ve zkratce duorolety. V čem se liší od běžných rolet?

 

Inteligentní stínící systémy: Budoucnost domácí automatizace

V dnešní době, kdy technologie neustále pokračuje vpřed, se inteligentní stínící systémy stávají neodmyslitelnou součástí konceptu chytrých domovů. Produkty od předního výrobce Somfy, lídra v oblasti automatizovaných řešení pro domácnosti, znamenají pro inteligentní stínící systémy obrovský krok vpřed. Jsou synonymem pro inovaci a komfort, které transformují každodenní život.