zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Největší stálice našeho e-shopu? Horizontální žaluzie jsou opravdu HIT!

Klasické interiérové horizontální žaluzie se vyskytují snad v každé domácnosti a nejen tam. Interiérová žaluzie je cenově nejdostupnější stínicí prvek, který nikdy nevyjde z módy. Podívejte se, jaké horizontální žaluzie najdete u nás na e-shopu a proč se jim říká HIT.

Kreativci ze společnosti ISOTRA, společnosti vyrábějící stínící techniku, moc dobře věděli, že tyto horizontální žaluzie půjdou na dračku. Pojmenovali je trefně HIT, a jak říká název, jsou opravdu hitem ve světě stínicí techniky.

Vyberte si podle profilu

V nabídce našeho e-shopu s označením horizontální žaluzie HIT najdete hned dvě verze této žaluzie. První je klasická horizontální žaluzie HIT I s plochým profilem a druhá varianta je s označením HIT II, která se na první pohled liší tím, že má elegantní obloukový horní profil.

Zvolíte si barvu, kterou chcete

Horizontální žaluzii si můžete sestavit na míru v našem konfigurátoru, přesně podle vašich potřeb a požadavků. Design žaluzie je čistě na vás, můžete si vybrat ze široké barevné škály jak barvu lamel, tak barvu profilů. Milovníci dřeva můžou vsadit i na dřevodekor, který dřevo imituje tak přesně, že na pouhý pohled téměř není k rozeznání. Šířka lamel je 25 mm a tloušťka je 0,18 mm.

TOP 5 důvodů, proč si pořídit horizontální žaluzii HIT:

1) Výhodná cena

2) Dobrá kvalita

3) Díky hliníkovým lamelám vhodná i do vlhkého prostředí

4) Široký výběr barevného provedení

5) Jednoduché vyměření a montáž

Ušetříte na montáži

Vyměření, sestavení produktu na míru a následnou montáž zvládnete raz dva, takže výrazně ušetříte na poplatcích montážní firmě. A pak už se jen můžete radovat s krásného a praktického stínění. Této stálici není co vytknout a jsme přesvědčeni, že okouzlí i vás.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Textil na terase: jaká by měla být látka pro markýzu?

Ať už máte k dispozici balkon, terasu, nebo rovnou celou zahradu, vždy musíte promyslet, jak do prostoru vhodně umístit venkovní nábytek a jaké zvolit venkovní stínění, aby vám bylo příjemně.

Proč lidé objednávají stínící techniku? 1. díl: Horizontální žaluzie

Jaké jsou nejčastější důvody pro pořízení stínění? Překvapivě to není jen sluneční svit, ale hlavně ochrana soukromí – nechceme, aby nás nerušili kolemjdoucí za okny, či třeba sousedi. Jaké jsou další důvody? A jaký typ stínění si zákazníci nejčastěji pořizují?

Jaké venkovní rolety si mám vybrat? Plastové nebo hliníkové?

Jistě si tuto otázku při výběru venkovních (předokenních) rolet také pokládáte. Pojďme se společně podívat, jaké jsou rozdíly mezi plastovými a hliníkovými roletami.

Žaluzie se dají použít i velmi originálně

Víte, že žaluzie umí mnohem víc než jen znemožnění průniku světla do místnosti a ukrytí života v domě před zvídavými pohledy z venku?