zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Každé 3 roky jsou svátkem pro všechny nadšence v oblasti stínící techniky. Koná se legendární R+T ve Stuttgartu. V 10 obrovských pavilonech je možné vidět stovky největších výrobců z celé Evropy a největší hráče z ostatních kontinentů.

Isotra nezaspala dobu

Náš největší dodavatel stínící techniky a významný partner, firma Isotra a.s. se na veletrhu určitě neztratil a patřil k nejnavštěvovanějším stánkům na celém veletrhu. Zároveň zde Isotra oslavila 25 let od založení. Pro majitele Isotry pana Stavaře a pana Blachuta se termín veletrhu křížil i s předáním ocenění EY podnikatele roku na Žofíně, kde byli jako vítězové v Moravskoslezském kraji.

 

 

Novinek bylo dost a dost

Isotra zde představila řadu novinek jako hliníkové pergoly. To byl na tomto veletrhu asi největší hit, každý významný výrobce zde měl v nabídce venkovní hliníkové pergoly. Jejich kvalita byla mnohdy na první pohled jasně viditelná. Někde jsem viděl technické nedokonalosti, to bylo u těch levnějších typů. Někde zase po náhledu do maloobchodního ceníku jsem měl co dělat abych se udržel na nohou. Isotra v tomto ohledu představila výrobek špičkové kvality za velmi rozumnou cenu.

 

 

Nové látkové roletky Larra, budou jistě velmi žádaným výrobkem na evropském trhu, ať již pro svůj design nebo velkou variabilitu barevného provedení látek nebo barevnosti krytu a profilů. Dokonce jde i v provedení s lištami a tím pádem bude sloužit jako black out varianta do ložnice či dětského pokoje.

  

 

Screenové rolety na zimní zahrady Veranda. To je dlouho očekávaný výrobek, speciálně navržený na zimní zahrady nebo na atypická okna v náklonu. Jedná se hlavně o venkovní produkt, takže teplota ve Vaší zimní zahradě nemusí být přes léto již neúnosná.

Nová venkovní žaluzie Cetta 100 je určena převážně pro zastínění bočních stran u pergoly. Perfektní je v tom, že nemá lem a ještě k tomu má 10cm takže jich n danou výšku bude potřeba velmi málo a zabere tak opravdu malý prostor v nábalu. Její obliba bude určitě i u dodělávaných staveb kde není příprava hotova předem.

Veletrh měl celkově velmi pěknou atmosféru a dobrou návštěvnost. Trendy na další 3leté období jsou jasně dány a myslím, že u nás některé novinky brzy najdete s možností objednání a montáže!

 

 


Pavel Hrdlička




TOP 5 Výhod venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie jsou nejen velmi praktickým, ale také elegantním prvkem, který doladí celkový vzhled domu. Kromě toho, že spolehlivě zastíní, mají i spoustu dalších výhod, díky kterým v poslední době nabývají na popularitě. Které výhody to jsou?

Jaké jsou hlavní rozdíly u pergoly ARTOSI oproti konkurenčním bioklimatickým pergolám?

Během uplynulého roku jsme měli možnost se zúčastnit 3 velkých veletrhů a projít si tak více konkurenčních pergol. Článek nemá sloužit k hanění cizích produktů, ale k vyzdvižení výhod a kladů pergoly ARTOSI. Pokud se chystáte na koupi bioklimatické pergoly na vaši terasu a plánujete si projít více prodejců, zaměřte se na následující body. 

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.

Purenitové boxy do 10 dní na stavbě

Purenitové kastlíky na míru jsou velmi žádanou variantou pro podomítkové provedení venkovních žaluzií. O to víc teď, když se blíží zima a mnoho stavebníků potřebuje ještě dokončit co nejvíce na stavbě třeba i včetně fasády.