zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Každé 3 roky jsou svátkem pro všechny nadšence v oblasti stínící techniky. Koná se legendární R+T ve Stuttgartu. V 10 obrovských pavilonech je možné vidět stovky největších výrobců z celé Evropy a největší hráče z ostatních kontinentů.

Isotra nezaspala dobu

Náš největší dodavatel stínící techniky a významný partner, firma Isotra a.s. se na veletrhu určitě neztratil a patřil k nejnavštěvovanějším stánkům na celém veletrhu. Zároveň zde Isotra oslavila 25 let od založení. Pro majitele Isotry pana Stavaře a pana Blachuta se termín veletrhu křížil i s předáním ocenění EY podnikatele roku na Žofíně, kde byli jako vítězové v Moravskoslezském kraji.

 

 

Novinek bylo dost a dost

Isotra zde představila řadu novinek jako hliníkové pergoly. To byl na tomto veletrhu asi největší hit, každý významný výrobce zde měl v nabídce venkovní hliníkové pergoly. Jejich kvalita byla mnohdy na první pohled jasně viditelná. Někde jsem viděl technické nedokonalosti, to bylo u těch levnějších typů. Někde zase po náhledu do maloobchodního ceníku jsem měl co dělat abych se udržel na nohou. Isotra v tomto ohledu představila výrobek špičkové kvality za velmi rozumnou cenu.

 

 

Nové látkové roletky Larra, budou jistě velmi žádaným výrobkem na evropském trhu, ať již pro svůj design nebo velkou variabilitu barevného provedení látek nebo barevnosti krytu a profilů. Dokonce jde i v provedení s lištami a tím pádem bude sloužit jako black out varianta do ložnice či dětského pokoje.

  

 

Screenové rolety na zimní zahrady Veranda. To je dlouho očekávaný výrobek, speciálně navržený na zimní zahrady nebo na atypická okna v náklonu. Jedná se hlavně o venkovní produkt, takže teplota ve Vaší zimní zahradě nemusí být přes léto již neúnosná.

Nová venkovní žaluzie Cetta 100 je určena převážně pro zastínění bočních stran u pergoly. Perfektní je v tom, že nemá lem a ještě k tomu má 10cm takže jich n danou výšku bude potřeba velmi málo a zabere tak opravdu malý prostor v nábalu. Její obliba bude určitě i u dodělávaných staveb kde není příprava hotova předem.

Veletrh měl celkově velmi pěknou atmosféru a dobrou návštěvnost. Trendy na další 3leté období jsou jasně dány a myslím, že u nás některé novinky brzy najdete s možností objednání a montáže!

 

 


Pavel Hrdlička




Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.

Čištění markýz: Takto bude vaše markýza zase perfektní

Potřebujete si zastínit místo na příjemné posezení u snídaně či večeře, kdy vám slunce svítí přímo na verandu? Nebo chcete jednoduše zamezit přímému průniku slunečních paprsků v průběhu dne do místnosti? K tomu je ideálním řešením markýza. V tomto článku vám vysvětlím, jak velmi jednoduše a šetrně o markýzu pečovat, aby svůj účel mohla splňovat co nejdéle.

Rolety a žaluzie - které vybrat?

Váháte nad nákupem interiérového stínění a nejste si jisti, po kterém šáhnout? Na výběr je mnoho, k těm nejoblíběnějším však patří horizontální žaluzie a látkové rolety.

Venkovní rolety: Stálice, které svou oblíbenost neztrácí

I když už je to delší doba, kdy předokenní rolety zažívaly období své největší slávy, i dnes mají co nabídnout. Časy se sice změnily, ale kupředu šly i materiály a technologie, které z venkovních rolet dělají nejen spolehlivé stínění, ale také designový prvek.