zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nestresujte se nákupem stínění – s námi objednáte rychle a z pohodlí domova

I nadále se situace vyvíjí tak trochu nepředvídatelně a co je dnes, nemusí být zítra. Máme pro vás ale dobrou zprávu — nákup stínění online funguje bez omezení a nemusí tak být zbytečně strašák a žrout času.

Představa domlouvání několika schůzek s techniky z různých společností nabízejících stínění, porovnávání složitých cenových kalkulací, případně oběhávání hobbymarketů je pro mnoho z nás hotová noční můra. Ale ono to nemusí jít podle tohoto scénáře — s Labonou je to jednoduše hračka.

Jak na nákup online?

Na našem e-shopu si pohodlně z bezpečí domova vyberete požadované stínění. Ať už se jedná o vnitřní stínění, jako jsou horizontální nebo vertikální žaluzie, látkové rolety nebo třeba japonské stěny, nebo o venkovní stínící techniku, mezi kterou řadíme například venkovní žaluzie a rolety, markýzy a hliníkové pergoly, každý produkt si sami jednoduše vyměříte a na našich stránkách objednáte.


Pokud se v tuto chvíli obáváte, že vyměření je technicky náročná činnost pouze pro profíky, hoďte starost za hlavu. Vypracovali jsme pro vás sady přehledných návodů, včetně fotografií i videí, díky kterým to hravě zvládnete. Navíc jsme vám k dispozici na naší infolince, odkud ochotně přispěcháme na pomoc s potřebnou radou.

O výrobu a dodání až k vám domů se pak postaráme my. Žaluzie, rolety nebo jakékoliv jiné stínění vám doveze kurýr až ke dveřím. Možná vám v tuto chvíli vrtá hlavou, jestli je bezpečné převzít zabalené produkty. I podle Světové zdravotnické organizace (WHO) je nízká pravděpodobnost, že by infikovaná osoba mohla přenést virus na objednané zboží. Stejně tak je nízké i riziko, že se nakazíte dotekem obalu.

Zabalenou zásilku pak stačí rozbalit, nachystat pár základních kousků nářadí, které zajisté máte doma i vy (případně poprosit o půjčení tchána, zetě nebo souseda) a stínění namontovat.


I pro samotnou montáž jsme připravili veškeré potřebné manuály a z vlastní zkušenosti víme, že ji zvládne opravdu každý. Tak se pusťte do vybírání. Přejeme vám pevné zdraví a trochu nadhledu v letošním roce :)



 

 


Petra Šenková




Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech.

Proč si pořídit markýzu právě teď?

Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

Blíží se veletrh For Garden 2022 v Praze

Budeme na dalším veletrhu - tentokrát osobně na For Garden 2022 v Praze Letňanech.