zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.

V minulém článku jste se dozvěděli, jak správně vyměřit vertikální žaluzie. Určitě jste zjistili, že to není vůbec nic těžkého a máte odvahu si žaluzie vyměřit a objednat sami. Ale co když jsou vaše okna nestandardních rozměrů?

Zkosené strany nejsou problém

Hodně rodinných domů je vybaveno nejrůznějšími atypickými okny, zejména v podkroví  běžně mívají zkosené strany. Klienti se často ptají, jestli je možné pro taková okna vyrobit vertikální žaluzie pro atypická okna. Odpovědí vás potěšíme. Ano, vertikální žaluzie je možné vyrobit i pro atypická okna.

Jak je zaměřit a objednat?

Pokud jste se rozhodli pro vertikální žaluzie do atypického okna, rádi vám ukážeme, jak na to. Jedinou překážkou je, že si tuto atypickou žaluzii nemůžete sami nakonfigurovat v našem e-shopu. V tomto případě nám napište e-mail na info@labona.cz . V e-mailu zašlete nákres okna se zaměřením a nezapomeňte také uvést zvolený typ látky. K e-mailu můžete také přiložit fotografii okna.

Nákres okna se zaměřením vyhotovte na základě obrázku níže:

Vaši poptávku předáme k posouzení technikovi. Technik nám dá vyjádření, zda je žaluzie vyrobitelná a my vám poté vytvoříme cenovou nabídku. Počítejte s tím, že ovládání a stahování bude vždy na vyšší straně.

Zastínění atypických oken je vyřešené a vy už se nemusíte trápit se slunečními paprsky, které vám každé ráno probouzí příliš brzy.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Plastové palubky: Jaké zvolit?

Plastové palubky jsou trendem, který vzrůstá na oblibě a vytlačuje palubky dřevěné. Důvod je jasný, snadno se montují, můžete si vybrat z široké nabídky barevných odstínů a jsou prakticky bezúdržbové.

Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?

Bioklimatická pergola - novinka pro vaši zahradu

Trávíte hodně času na zahradě nebo na terase? Posedíte rádi se svojí rodinou nebo přáteli venku, ale nebaví vás, když vám plány kazí počasí? Pak je pro vás bioklimatická pergola ideálním řešením. Jaké jsou její přednosti?

Jak zaměřit a namontovat síť proti hmyzu?

Každý v létě řeší stejný problém – otravný hmyz. Jak to udělat, abyste si večer mohli v klidu rozsvítit a nebát se, že vám všechen hmyz nalétá do domu? Jednoduchým řešením jsou sítě proti hmyzu.