zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.

V minulém článku jste se dozvěděli, jak správně vyměřit vertikální žaluzie. Určitě jste zjistili, že to není vůbec nic těžkého a máte odvahu si žaluzie vyměřit a objednat sami. Ale co když jsou vaše okna nestandardních rozměrů?

Zkosené strany nejsou problém

Hodně rodinných domů je vybaveno nejrůznějšími atypickými okny, zejména v podkroví  běžně mívají zkosené strany. Klienti se často ptají, jestli je možné pro taková okna vyrobit vertikální žaluzie pro atypická okna. Odpovědí vás potěšíme. Ano, vertikální žaluzie je možné vyrobit i pro atypická okna.

Jak je zaměřit a objednat?

Pokud jste se rozhodli pro vertikální žaluzie do atypického okna, rádi vám ukážeme, jak na to. Jedinou překážkou je, že si tuto atypickou žaluzii nemůžete sami nakonfigurovat v našem e-shopu. V tomto případě nám napište e-mail na info@labona.cz . V e-mailu zašlete nákres okna se zaměřením a nezapomeňte také uvést zvolený typ látky. K e-mailu můžete také přiložit fotografii okna.

Nákres okna se zaměřením vyhotovte na základě obrázku níže:

Vaši poptávku předáme k posouzení technikovi. Technik nám dá vyjádření, zda je žaluzie vyrobitelná a my vám poté vytvoříme cenovou nabídku. Počítejte s tím, že ovládání a stahování bude vždy na vyšší straně.

Zastínění atypických oken je vyřešené a vy už se nemusíte trápit se slunečními paprsky, které vám každé ráno probouzí příliš brzy.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou jedním ze dvou způsobů jak zabránit vniknutí hmyzu do domu. Druhým způsobem je použití chemických odpuzovačů. Pojďme si o sítích proti hmyzu něco říci.

Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?

Jak se udržují, čistí horizontální žaluzie?

Každý jistě ví, že pokud chce mít žaluzie krásné, a funkční, je potřeba se o ně starat. Jak je ale vyčistit rychle a bez obav s poškození lamel? Máme pro vás pár tipů a rad jak na to.

 

Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.