zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.

V minulém článku jste se dozvěděli, jak správně vyměřit vertikální žaluzie. Určitě jste zjistili, že to není vůbec nic těžkého a máte odvahu si žaluzie vyměřit a objednat sami. Ale co když jsou vaše okna nestandardních rozměrů?

Zkosené strany nejsou problém

Hodně rodinných domů je vybaveno nejrůznějšími atypickými okny, zejména v podkroví  běžně mívají zkosené strany. Klienti se často ptají, jestli je možné pro taková okna vyrobit vertikální žaluzie pro atypická okna. Odpovědí vás potěšíme. Ano, vertikální žaluzie je možné vyrobit i pro atypická okna.

Jak je zaměřit a objednat?

Pokud jste se rozhodli pro vertikální žaluzie do atypického okna, rádi vám ukážeme, jak na to. Jedinou překážkou je, že si tuto atypickou žaluzii nemůžete sami nakonfigurovat v našem e-shopu. V tomto případě nám napište e-mail na info@labona.cz . V e-mailu zašlete nákres okna se zaměřením a nezapomeňte také uvést zvolený typ látky. K e-mailu můžete také přiložit fotografii okna.

Nákres okna se zaměřením vyhotovte na základě obrázku níže:

Vaši poptávku předáme k posouzení technikovi. Technik nám dá vyjádření, zda je žaluzie vyrobitelná a my vám poté vytvoříme cenovou nabídku. Počítejte s tím, že ovládání a stahování bude vždy na vyšší straně.

Zastínění atypických oken je vyřešené a vy už se nemusíte trápit se slunečními paprsky, které vám každé ráno probouzí příliš brzy.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech.

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko...

Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?