zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.

V minulém článku jste se dozvěděli, jak správně vyměřit vertikální žaluzie. Určitě jste zjistili, že to není vůbec nic těžkého a máte odvahu si žaluzie vyměřit a objednat sami. Ale co když jsou vaše okna nestandardních rozměrů?

Zkosené strany nejsou problém

Hodně rodinných domů je vybaveno nejrůznějšími atypickými okny, zejména v podkroví  běžně mívají zkosené strany. Klienti se často ptají, jestli je možné pro taková okna vyrobit vertikální žaluzie pro atypická okna. Odpovědí vás potěšíme. Ano, vertikální žaluzie je možné vyrobit i pro atypická okna.

Jak je zaměřit a objednat?

Pokud jste se rozhodli pro vertikální žaluzie do atypického okna, rádi vám ukážeme, jak na to. Jedinou překážkou je, že si tuto atypickou žaluzii nemůžete sami nakonfigurovat v našem e-shopu. V tomto případě nám napište e-mail na info@labona.cz . V e-mailu zašlete nákres okna se zaměřením a nezapomeňte také uvést zvolený typ látky. K e-mailu můžete také přiložit fotografii okna.

Nákres okna se zaměřením vyhotovte na základě obrázku níže:

Vaši poptávku předáme k posouzení technikovi. Technik nám dá vyjádření, zda je žaluzie vyrobitelná a my vám poté vytvoříme cenovou nabídku. Počítejte s tím, že ovládání a stahování bude vždy na vyšší straně.

Zastínění atypických oken je vyřešené a vy už se nemusíte trápit se slunečními paprsky, které vám každé ráno probouzí příliš brzy.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.

Jak se čistí lamely vertikálních žaluzií?

Častá otázka všech zákazníků, kteří si objednávají vertikální žaluzie: Jak mám čistit lamely vertikálních žaluzií?

Pokoj pro školáka – jak vytvořit nejlepší podmínky pro učení

Děti nám rostou a z hrajících si drobečků jsou najednou školou povinní. Výběr vhodného stínění a zajištění dostatku tolik potřebného světla v pokoji je stejně důležité, jako rozmístění nábytku.