zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Neprotápějte více, než je nutné

Okenními otvory uniká v zimě z místností nejvíce tepla. Velmi efektivním řešením, jak tomu zabránit, jsou předokenní rolety, které mohou v zimě zabránit úniku 17 - 30 % tepla z interiéru. Mezi skelnou plochou okna a roletou se vytvoří vzduchová kapsa, která funguje jako izolační vrstva. Úspora tepla se liší podle typu rolet. Pokud v zimě večer předokenní rolety stáhneme a ráno vytáhneme, ušetříme nemalé částky na výdajích za elektřinu nebo plyn. Roleta kromě toho poskytuje také dobrou protihlukovou ochranu.

předokenní rolety

Ovládání venkovních rolet je možné buď za pomocí pásku se samonavíječem, nebo motoricky. Největší komfort zajistí právě ovládání motorické - na dálkový ovladač nebo vypínač. Díky řídicím jednotkám můžeme naprogramovat časy spouštění a vytahování rolet. Při nepříznivém počasí můžeme rolety nechat stažené a tím nejen přispět k úspoře energie, ale také prodloužit životnost našich oken.

venkovní rolety


Petra Šenková




Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

Nebojte se změny a zkuste vnitřní látkové rolety

Čekáte miminko, přistěhoval se k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potřebujete změnit ráz pokoje? Zkuste látkové rolety.

Máme za sebou skvělý workshop „Montáž fotovoltaické elektrárny“

Ve spolupráci s panem Tesárkem ze Svépomocí.cz a ENBRA, a.s. jsme připravili informačně nabitý workshop na téma „Montáž fotovoltaické elektrárny“. Byl určen především pro svépomocníky, ale místa si v něm našli i ti, kteří teprve zvažují nákup FVE a právě rozmýšlí, jestli se jim vyplatí zakázku zadat firmě, nebo ji přece jen zvládnou sami.

Jak se čistí lamely vertikálních žaluzií?

Častá otázka všech zákazníků, kteří si objednávají vertikální žaluzie: Jak mám čistit lamely vertikálních žaluzií?