zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Neprotápějte více, než je nutné

Okenními otvory uniká v zimě z místností nejvíce tepla. Velmi efektivním řešením, jak tomu zabránit, jsou předokenní rolety, které mohou v zimě zabránit úniku 17 - 30 % tepla z interiéru. Mezi skelnou plochou okna a roletou se vytvoří vzduchová kapsa, která funguje jako izolační vrstva. Úspora tepla se liší podle typu rolet. Pokud v zimě večer předokenní rolety stáhneme a ráno vytáhneme, ušetříme nemalé částky na výdajích za elektřinu nebo plyn. Roleta kromě toho poskytuje také dobrou protihlukovou ochranu.

předokenní rolety

Ovládání venkovních rolet je možné buď za pomocí pásku se samonavíječem, nebo motoricky. Největší komfort zajistí právě ovládání motorické - na dálkový ovladač nebo vypínač. Díky řídicím jednotkám můžeme naprogramovat časy spouštění a vytahování rolet. Při nepříznivém počasí můžeme rolety nechat stažené a tím nejen přispět k úspoře energie, ale také prodloužit životnost našich oken.

venkovní rolety


Petra Šenková




For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.

Moderní plastové květináče rozzáří okenní parapet i celý interiér

Jaro je za dveřmi a s ním i roste touha dostat do našich příbytků více zeleně a květů. Až toto rozkvetlé a nádherné období dorazí do Česka na plno, budeme se chtít obklopit květinami o to více. Ještě si však musíme nějaký ten pátek počkat, nicméně začít můžete zvelebováním interiéru. Aby rostliny co nejvíce vynikly a plnili i dekorativní funkci vyberte jim parádní a moderní květináče.

Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.