zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plisé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Plisovaná látka se ale dá použít na mnohem víc věcí, třeba na žaluzie, které skvěle rozzáří interiér. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Skládaná textilie plissé vypadá skvěle snad všude. Nádherně se vyjímá nejen v šatníku, ale také rozjasní naše okna. Zajímavý design a široká paleta barev, ze kterých můžete vybírat, dokáže perfektně doladit interiér a zútulnit ho. Pokud hledáte pro svá okna něco originálního, co jen tak někdo nemá, plisé žaluzie jsou tou správnou volbou.

 

Plisees

Ochrana proti světlu a hluku  

Žaluzie plisé účinně chrání interiér před intenzivním světlem, snižují hlučnost v místnosti a zajistí tepelnou pohodu. Intenzitu světla můžete regulovat tak, aby vám bylo co nejpříjemněji. Obrovskou výhodou je také rozsáhlá nabídka barev a vzorů, kde najdete například i blackoutové plisé, žaluzie ze zatemňující látky, které zabrání proniknutí slunečních paprsků do interiéru.

Žaluzie se snadno ovládají pomocí šňůry a madla a hodí se prakticky kamkoliv. Můžete je namontovat jak do klasických oken, tak také do oken střešních a zimních zahrad.

Každý den jinak

Pro milovníky změn jsou skvělou volbou dvoulátkové plisé, u kterých můžete látky libovolně měnit a hrát si stínícími pruhy dle nálady. Anebo můžete zvolit praktickou kombinaci dvou odlišných tkanin, kdy přes den používáte lehkou látku s velkou propustností, skrz kterou je z okna vidět. A pro zatemnění a dostatek soukromí ve večerních hodinách použijete neprůhlednou, plisovanou látku. Tak proč nemít 2 v 1?

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jednoduchá montáž bez vrtání - to je látková roleta Nemo

Látkové rolety patří mezi oblíbený a dostupný produkt vnitřního stínění. Oblíbenost si získaly díky variabilitě provedení a různých možností uchycení. Široký výběr látek s různými vlastnostmi, odstíny barev a možnost vzorů zajistí vytvořit příjemné prostředí v jakémkoli typu interiéru.

Jak vyměnit stranu ovládání u horizontální žaluzie HIT?

Máte obavy, zda správně zvolíte stranu ovládání u horizontálních žaluzií? Nebo se vám dokonce už stalo, že jste při objednání zadali nesprávně stranu a nyní vám ovládací řetízek na zvolené straně nevyhovuje? Nevěšte hlavu, tento problém dokážete jednoduše doma svépomocí napravit.

Čím zastínit střešní okna? Vyzkoušejte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domky jsou stavěny s velkým množstvím střešních oken v podkrovních místnostech a také tato okna si zaslouží svůj elegantní stínicí doplněk. Toužíte po moderním a dynamickém stínicím prvku do střešních oken a klasické látkové rolety či žaluzie se vám zdají okoukané? Vyzkoušejte žaluzie plissé.

SOUTĚŽ: Zodpovězte 3 jednoduché otázky a vyhrajte aku vrtačku!

16. května je den stínicí techniky a my se rozhodli s ním spojit soutěž. Odpovězte na 3 jednoduché otázky a vyhrajte aku-příklepový šroubovák Trotec.