zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plisé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Plisovaná látka se ale dá použít na mnohem víc věcí, třeba na žaluzie, které skvěle rozzáří interiér. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Skládaná textilie plissé vypadá skvěle snad všude. Nádherně se vyjímá nejen v šatníku, ale také rozjasní naše okna. Zajímavý design a široká paleta barev, ze kterých můžete vybírat, dokáže perfektně doladit interiér a zútulnit ho. Pokud hledáte pro svá okna něco originálního, co jen tak někdo nemá, plisé žaluzie jsou tou správnou volbou.

 

Plisees

Ochrana proti světlu a hluku  

Žaluzie plisé účinně chrání interiér před intenzivním světlem, snižují hlučnost v místnosti a zajistí tepelnou pohodu. Intenzitu světla můžete regulovat tak, aby vám bylo co nejpříjemněji. Obrovskou výhodou je také rozsáhlá nabídka barev a vzorů, kde najdete například i blackoutové plisé, žaluzie ze zatemňující látky, které zabrání proniknutí slunečních paprsků do interiéru.

Žaluzie se snadno ovládají pomocí šňůry a madla a hodí se prakticky kamkoliv. Můžete je namontovat jak do klasických oken, tak také do oken střešních a zimních zahrad.

Každý den jinak

Pro milovníky změn jsou skvělou volbou dvoulátkové plisé, u kterých můžete látky libovolně měnit a hrát si stínícími pruhy dle nálady. Anebo můžete zvolit praktickou kombinaci dvou odlišných tkanin, kdy přes den používáte lehkou látku s velkou propustností, skrz kterou je z okna vidět. A pro zatemnění a dostatek soukromí ve večerních hodinách použijete neprůhlednou, plisovanou látku. Tak proč nemít 2 v 1?

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Objednejte si pergolu teď s 8% slevou

Sezona 2021 pomalu končí a za nějaký čas nás čeká ochlazení a nutné přerušení prací na rekonstrukcích a stavbách. I tento čas však jde efektivně využít a být připraveni na jaro 2022. Objednejte si proto pergolu ARTOSI - my vám na ni dáme slevu 8 %.

Proč solární žaluzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátní solární žaluzii, která šetří peníze, čas i oči.  Nabíjí se totiž ze sluneční energie a díky solárnímu regulátoru se jednotlivé lamely naklápí samy, podle intenzity slunečního záření.  Jak žaluzie ISOTRA ENERGY funguje a proč si ji pořídit?

Bioklimatická pergola na míru svépomocí? Dnes už žádný problém

Pergola je pro většinu symbolem místa pro odpočinek na zahradě nebo terase. A když se nad pergolou u vás doma zamyslíte, napadne vás, že montáž musí provádět pouze specializovaná firma? Ano, i to je možnost pro ty, kteří nemají čas, nebo je manuální práce nenaplňují. Pro kutily a nadšence do zvelebování domova je tu druhá možnost – i bioklimatickou hliníkovou pergolu si dnes už můžete sami objednat i namontovat. Pojďte se mrknout na to, jak stavba pergoly probíhá krok za krokem.

Jaká je nejjednodušší a nejlevnější varianta plastového plotu?

Soukromí, pocit bezpečí, ale i okrasný prvek – všechny tyto funkce může naplňovat vhodně zvolený plot. Přemýšlíte jaký typ vybrat? Pak nezapomeňte také na další důležité vlastnosti, jako je třeba jeho odolnost a nenáročnost údržby.