zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plisé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Plisovaná látka se ale dá použít na mnohem víc věcí, třeba na žaluzie, které skvěle rozzáří interiér. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

Skládaná textilie plissé vypadá skvěle snad všude. Nádherně se vyjímá nejen v šatníku, ale také rozjasní naše okna. Zajímavý design a široká paleta barev, ze kterých můžete vybírat, dokáže perfektně doladit interiér a zútulnit ho. Pokud hledáte pro svá okna něco originálního, co jen tak někdo nemá, plisé žaluzie jsou tou správnou volbou.

 

Plisees

Ochrana proti světlu a hluku  

Žaluzie plisé účinně chrání interiér před intenzivním světlem, snižují hlučnost v místnosti a zajistí tepelnou pohodu. Intenzitu světla můžete regulovat tak, aby vám bylo co nejpříjemněji. Obrovskou výhodou je také rozsáhlá nabídka barev a vzorů, kde najdete například i blackoutové plisé, žaluzie ze zatemňující látky, které zabrání proniknutí slunečních paprsků do interiéru.

Žaluzie se snadno ovládají pomocí šňůry a madla a hodí se prakticky kamkoliv. Můžete je namontovat jak do klasických oken, tak také do oken střešních a zimních zahrad.

Každý den jinak

Pro milovníky změn jsou skvělou volbou dvoulátkové plisé, u kterých můžete látky libovolně měnit a hrát si stínícími pruhy dle nálady. Anebo můžete zvolit praktickou kombinaci dvou odlišných tkanin, kdy přes den používáte lehkou látku s velkou propustností, skrz kterou je z okna vidět. A pro zatemnění a dostatek soukromí ve večerních hodinách použijete neprůhlednou, plisovanou látku. Tak proč nemít 2 v 1?

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jaké jsou hlavní rozdíly u pergoly ARTOSI oproti konkurenčním bioklimatickým pergolám?

Během uplynulého roku jsme měli možnost se zúčastnit 3 velkých veletrhů a projít si tak více konkurenčních pergol. Článek nemá sloužit k hanění cizích produktů, ale k vyzdvižení výhod a kladů pergoly ARTOSI. Pokud se chystáte na koupi bioklimatické pergoly na vaši terasu a plánujete si projít více prodejců, zaměřte se na následující body. 

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Jak si užít pohodový letní den na terase? Proč lidé objednávají markýzu?

Taky milujete ty dny, kdy svítí sluníčko a příjemná denní teplota vás vybízí k posezení na čerstvém vzduchu celý den? Ty dny, kdy si s kávou sednete na terasu a rozjímáte? Se stoupajícími teplotami však hrozí, že například oběd na terase se promění v utrpení. Řešení naštěstí existuje a je jednoduché. Vyzkoušejte markýzu.

Nechte se inspirovat novými vzory látek

Pro všechny milovníky originálního stínění máme skvělou zprávu. V naší nabídce nyní najdete nové, moderní látky s originálními vzory, s dětskými motivy i větší výběr zcela zatemňujících látek. Prohlédněte si nové látky a nechte se inspirovat.