zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová stínící technika je vhodná pro vytvoření optimálního prostředí v interiéru z pohledu světla, tepla, úspory energie a je významnou součástí stavby. Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Ne vždy je s montáží venkovních žaluzií počítáno již při výstavbě budovy. Žaluzie jsou montovány dodatečně a jejich nábal ubírá ze světlosti okna. Také se může stát, že pro nábal žaluzie není dostatek místa nad oknem.  A právě pro takové případy je vhodná venkovní žaluzie Cetta 60 Flexi. Lamely jsou bez podélných záhybů, díky čemuž je zajištěn nízký nábal vytažené žaluzie.

 

Porovnání nábalů  – ovládání klika

   

 

         

Typ žaluzie / výška žaluzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi – vedení lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65  - vedení lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 – vedení lišta

165

195

230

265

295

 

Žaluzie Cetta 60 Flexi je základní venkovní žaluzií s odlehčenou lamelou o šířce 6 cm.  Ovládat lze motoricky, nebo manuálně. Boční vedení je v ocelovém šedém lanku.  Široká nabídka barevného provedení je shodná s nabídkou pro ostatní druhy venkovních žaluzií. Žaluzii je tak možné lehce sladit, nebo naopak odlišit od barvy oken a fasády.




Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc.

Jaké jsou hlavní rozdíly u pergoly ARTOSI oproti konkurenčním bioklimatickým pergolám?

Během uplynulého roku jsme měli možnost se zúčastnit 3 velkých veletrhů a projít si tak více konkurenčních pergol. Článek nemá sloužit k hanění cizích produktů, ale k vyzdvižení výhod a kladů pergoly ARTOSI. Pokud se chystáte na koupi bioklimatické pergoly na vaši terasu a plánujete si projít více prodejců, zaměřte se na následující body. 

5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019

S oblibou nákupu přes internet se zlepšuje a roste i pestrost nabízeného zboží. Svou velkou důvěru získaly i kategorie pro dům a zahradu, do které spadá i stínící technika. Jakých je 5 nejprodávanějších produktů sezóny 2019 e-shopu Labona.cz?