zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová stínící technika je vhodná pro vytvoření optimálního prostředí v interiéru z pohledu světla, tepla, úspory energie a je významnou součástí stavby. Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Ne vždy je s montáží venkovních žaluzií počítáno již při výstavbě budovy. Žaluzie jsou montovány dodatečně a jejich nábal ubírá ze světlosti okna. Také se může stát, že pro nábal žaluzie není dostatek místa nad oknem.  A právě pro takové případy je vhodná venkovní žaluzie Cetta 60 Flexi. Lamely jsou bez podélných záhybů, díky čemuž je zajištěn nízký nábal vytažené žaluzie.

 

Porovnání nábalů  – ovládání klika

   

 

         

Typ žaluzie / výška žaluzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi – vedení lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65  - vedení lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 – vedení lišta

165

195

230

265

295

 

Žaluzie Cetta 60 Flexi je základní venkovní žaluzií s odlehčenou lamelou o šířce 6 cm.  Ovládat lze motoricky, nebo manuálně. Boční vedení je v ocelovém šedém lanku.  Široká nabídka barevného provedení je shodná s nabídkou pro ostatní druhy venkovních žaluzií. Žaluzii je tak možné lehce sladit, nebo naopak odlišit od barvy oken a fasády.




Podzimní péče o exteriérovou stínící techniku

S přicházejícím studeným počasím nastává čas pravidelného podzimního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je podzim svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.

Vzpomenete si jaké to bylo?

Pokud jste ještě nepodlehli modernímu online nakupování v této sekci, neváhejte vyzkoušet naši Asistovanou objednávku, kdy Vám rádi poradíme či vysvětlíme blíže různé specifikace produktu.

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.