zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Exteriérová stínící technika je vhodná pro vytvoření optimálního prostředí v interiéru z pohledu světla, tepla, úspory energie a je významnou součástí stavby. Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Ne vždy je s montáží venkovních žaluzií počítáno již při výstavbě budovy. Žaluzie jsou montovány dodatečně a jejich nábal ubírá ze světlosti okna. Také se může stát, že pro nábal žaluzie není dostatek místa nad oknem.  A právě pro takové případy je vhodná venkovní žaluzie Cetta 60 Flexi. Lamely jsou bez podélných záhybů, díky čemuž je zajištěn nízký nábal vytažené žaluzie.

 

Porovnání nábalů  – ovládání klika

   

 

         

Typ žaluzie / výška žaluzie v mm

1000

1500

2000

2500

3000

Cetta 60 Flexi – vedení lanko

135

150

165

185

200

Cetta 65  - vedení lišta

175

215

250

290

325

Cetta 80 – vedení lišta

165

195

230

265

295

 

Žaluzie Cetta 60 Flexi je základní venkovní žaluzií s odlehčenou lamelou o šířce 6 cm.  Ovládat lze motoricky, nebo manuálně. Boční vedení je v ocelovém šedém lanku.  Široká nabídka barevného provedení je shodná s nabídkou pro ostatní druhy venkovních žaluzií. Žaluzii je tak možné lehce sladit, nebo naopak odlišit od barvy oken a fasády.




Jak namontovat žaluzie?

Horizontální interiérová žaluzie je stálice v oblíbenosti a není proto divu, že je nejčastěji objednávaným stínícím produktem. Má jednoduchý design, který nenaruší žádný styl interiéru, skvěle stíní a hlavně se velmi snadno montuje.

Screenové rolety

Velmi žádaným moderním prvkem zastínění jsou právě screenové rolety. Nejenže mají estetickou funkci, ale jsou také vysoce účinné.

Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.